פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים הי חברה אני מקווה שתוכלו לעזור לי,זכיתי במכרז ב Netaction לפני איזה המממממ חצי שנה משהו כזה,ואני עדיין בספק לגבי איזה סוג הלוח אם שלי,מישהו בטוח יודע זה P-4 1.6Ghz כל מה שאני יודע שזה SiS 650שאני מפעיל את Sandra אז מוצג בפני שהלוח הוא ECS ניסיתי לגשת לאתר של ECS כדי לעדכן ביוס אבל יש שם הרבה סוגים.למישהו יש איזשהו מושג ?אני צריך לדעת בדיוק איזה סוג הלוח אם שליתודה
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים לפי האתר שלהם הלוחות היחידים עם ציפסט SIS650 הם ה L4S5MG וה L4S5MG/GXתוכל לדעתי להבדיל בניהם באמצעות הצבע הפיזי של הלוח .
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים מחבר לא זיהיתי לפי הצבע,אני רוצה להעלות תמונה מ Sandra אבל אני לא יודע איך מישהו יכול לעזור ?
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים אתה מעלה את התמונה לשרת אחר, כמו נענע, לוחץ על הכפתור שם את הלינק לתמונה והופ... ;D
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים בקיצור בקיצור בלי שום תמונות, גש לאתר, תראה את 2 הדגמים שהזכירו פה, בד"כ במאפייני הלוח יש תמונה שלו, תסתכל לפי הצבע של הלוח שלך (פתח את המארז ותעיף מבט קצר)ככה תדע איזה יש לך, סביר להניח...
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים יש לך לוח של PCCHIPS אשר מיוצר ע"י ECSחפש תשובות כאן:http://www.pcwave.com/productmainframe.html
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים מחבר little john תודה אבל אני עדיין מתקשה למצוא בוודאות את סוג לוח האם,אני יודע שהוא ECSM935LR וכל הלוחות שם ישנם בתוספת אותיות כמו 935DMLR בכל מקרה הנה הלינק של Sandraוכרגע צילמתי את הלוח אם שלי הנהותודה לכם על העזרה אנשים אני באמת מעריך אתכם
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים אל תקפיץ ת'רדים.ממבט ראשון נראה שהלוח שלך זה M935LMU5- משום שללוח הזה יש AGP ולכל שאר ה935 אין.תהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.