פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים ערב טוב לכולם...במחשב של אחי מותקן סלוט אחד של זכרון DDR400A של TWINMOS 256MB עכשיו,הנתונים במחשב מראים לי שיש רק 192MB במחשב ובדקתי את זה עם התוכנה אוורסט ועם המאפיינים שבמחשב שלי ישנו על הלוח אם כרטיס מסך מובנה של VIA .איך אני יכול להחזיר את הזכרון שאבד לי ??תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים תחפש בביוס בהפעלת המחשב אופציה לקבוע כמה זכרון הכרטיס מסך יקח מהזכרון הראשי (לפעמים אם אין את האופציה הזו צריך לעדכן את הביוס).
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר אצל אחי אין את האפשרות הזו בביוס .איך אני יכול לעדכן את הביוס אצלו??תודה רבה..
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים קשה לי להאמין שבפורום כזה נכבד אין מידע רב על נושא זה...כמו כן, יש מצב שגם אחרי העדכון לא יהיה אופציה כזו...הכי טוב, אם תבדוק את הדגם, לך לאתר החברה ותראה אם רשום משהו לגבי זה...
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר סבבה אחי אבל לפי דעתך הסיבה היחידה שהזיכרון ירד הינה בגלל בכרטיס מסך המובנה ??
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים חחחחחחחחחחחלא יודע.. יכול להיות שבאו גמדים בלילה ולקחו קצת לעצמם...אתה רוצים להישאר בפורום? כדאי שתכבדו את החוקים!o.k יש לך אזהרה 2 מתוך 3 על ספאם באזהרה השלישית אתה תנעל / תורחק מהפורוםעמ-יר לך יש אזהרה 1 מתוך 3 על אותו דבר________________________________________________________________________ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.