עבור לתוכן

צריך עזרה עם מוד שאני מכנן - קירור מים

Featured Replies

פורסם

טוב,אז ככה -

אני כעת בתחילת ביצוע מוד שבו אני בונה מערכת קירור מים (את רוב החלקים),בהזמנת לקוח (הלקוח הראשון שלי! - חבר טוב! ;D)

נכון לעכשיו,יש לי מערכת TT Bigwater 745 . למערכת הזאת עתידים להיות מחוברים CPU,קירור southbridge , קירור HDD , קירור כרטיס מסך,קירור זכרונות.

עכשיו אנחנו מגיעים לשאלה העקירית. זהו הזיכרון שיש - OCZ DDR2 PC2-9200 FlexXLC Edition (הבחור עובד בחברת סטרט-אפ ומתעסק במודלים תלת-מימדיים,לכן הוא צריך את זה). הבעייה היא שלזיכרון הזה יש חיבורי 1/4" . ולכל מערכת הקירור יש חיבורי 3/8" .

האם קיים איזשהו מנגנון שמסוגל לחבר בין צינור 1/4" לצינור 3/8"?

בבקשה תעזרו לי... ;D

פורסם

נדמה לי שלפני שבוע פתחו נושא על פיצול צינורות בגדלים שונים בקירור מים.. חפש באחד העמודים הראשונים או תריץ חיפוש

אגב, מזל טוב על הלקוח הראשון :)

פורסם

אם יש לך מחרטה, תנסה להכין אם לא תנסה לקנות זה כלי די שימושי... במיוחד עבור אוברקלוקרים :xyxthumbs: בהצלחה עם הלקוח הראשון חחח

פורסם
  • מחבר

טוב,אני מצאתי לי סט...

לפני חצי שעה דיברתי עם איש צוות ב-TT , והוא אמר שישלח לי סט מותאם של מתאמים בין 1/4" ל-3/8"...

כן כן,ללא מאמינים... שלחתי להם אימייל וחזרו אליי... :yelclap:

פורסם

יפה!

זה אשכרה פועל התמיכה הא?

ותגיד, איך הם שולחים לך? זה נציגות בארץ או משהו כזה?

פורסם
  • מחבר

משלוח מחו"ל דרך FedEx... הגיע היום...

אם לחשב סה"כ כמה עולה כל הסט - יוצא שהמחיר נמוך מהמחיר עבור המערכת בארץ.

דהיינו,הם שלחו לי Bigwater 745 + צנרת 1/4 + צנרת 3/8 + סט להעברת צנרת 1-4 ל-3/8 (המידות קוטר באינטש) + משלוח. והכל יצא ללקוח 220$.

יש להם (ל-TT) מסתבר גם שירות של מארזים ישנים שיירדו מפס ייצור שהם מוכרים ממש בזול. אני חושב על לבדוק בכיוון.

פורסם

למשאבה תיהיה תוכלת חיים הרבה פחות ממה שהיא אמורה לתת ! יכול להיות גם שהמערכת תעלה לך את הטמפ' !

כל החלקים האלה על משאבה פשוטה של TT ? אתה צריך פה מינמום 1200 ליטר לשעה...

פורסם
  • מחבר

למשאבה תיהיה תוכלת חיים הרבה פחות ממה שהיא אמורה לתת ! יכול להיות גם שהמערכת תעלה לך את הטמפ' !

כל החלקים האלה על משאבה פשוטה של TT ? אתה צריך פה מינמום 1200 ליטר לשעה...

באמת? :-\

ואיזו משאבה אפשר להמליץ? SWIFTECH? ;D

פורסם

דבר ראשון זה אמור להיות בפורום אוברקלוקינג וקירור.

דבר אם אמרת שיש לך כבר את המערכת והבעיה היחידה היא לחברת בין ה 1/4 ל3/8 אז היית יכול להשיג מתאם כזה בארץ בהרבה פחות מ220$. אבלל ממש הרבה פחות ועוד לקנת משאבה של SWIFTECH בכסף שנשאר.

בכל מקרה כשתסיים תראה מה יצא.. :]

פורסם
  • מחבר

220$ היה המחיר של כל הסט - גם מערכת קירור מים,גם צנרות,גם מתאמים. וכמובן גם משלוח מארה"ב לישראל.

משאבה של swiftech יש לי ממוד שאני עשיתי.

פורסם

כן הבנתי שעלה לך הכל ביחד 220$. אבל הבנתי שהייתה לך מערכת כזאת בדיוק והזמנת עוד אחת, נכון?

פורסם
  • מחבר

מערכת אחת נשארה אצלי...השנייה הלכה ללקוח (זאת שהוא הזמין בכספו מחו"ל)... ;D

פורסם

אה... אז סבבה! אתה מסודר! :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים