פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים http://www.break.com/index/inhaling_alchohol_with_a_hooka.htmlהגיוני שהקרח היבש ישא איתו מולקולות של אלכוהול?ובכל מקרה יהיה עדיף 100אחוז אלכוהול לא?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אני לא חושב שזה בגלל זה.....אלכוהול מתאדה גם בלי הקרח גם ככה יהיו את הגזים של האלכוהול באוויר.....אני חושב שהתנועה של האדים גרמה לשאיבה של אדי האלכוהול למעלה
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים תחשבו על זה שמשהו שנשאף נכנס למחזור הדם תוך כמה שניות לעומת משהו ששותים שלוקח כמה דקות טובות...מי שחשב על זה אמור לקבל פרס נובל!
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים זה ברור כי האוויר מהריאות נכנס ישירות למערכת הדם בעוד שבשתיה הוא צריך לעבור את מערכת העיכול שהיא הרבה יותר איטית
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים נכון שזה ברור אבל אף אחד לא הזכיר את העובדה ואני דיי בטוח שיש פה כמה חברי פורום שלא ידעו את זה.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים בני ^$#$%#!!!!! ככה להרוס וודקה טובה?! ובאמת ששני שוטים מהדבר הזה (סמירנוף 100%) היו עושים עבודה יותר טובה (עם דילאי של 5~10 דקות...)
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מה אחי אתה יודע איזה טוב זה..??? אני כבר מדמיין את המסיבות שנריץ אם זה.. ככה גם הבנות ישתו
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים הגיוני שהוא תופס ככה ביד קרח יבש ? הקרח הזה מתאדה בטמפ' של מינוס 80 מעלות אז שהוא קפוא הוא בטמפ' יותר נמוכה ולא מאפשר לגעת בו ובטח שלא במגע יד...
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אתה יכול להחזיק קרח יבש לשנייה או שתיים עד שזה פוגע בעצבים ואז בלי שתרגיש אתה מקבל כוויית קור רצינית ;D
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אתה לא תופס ביד קרח יבשכי אם אתה תופס ביד קרח יבש הוא הופך לחלק מהיד שלך ויוצר כווית קור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.