עבור לתוכן

פורים קרב ואיתו שטויות השמניסטים בבית ספר - רעיונות

Featured Replies

פורסם

הולכים לחוות סוסים ומנסים לקנות(רמז: יש ברמת גן חווה נחמדה אחת)

עוד כמה רעיונות:

1. להוציא את כל הדברים מהחדרים של הצוות החוצה(מצרך חיוני- המפתחות של האיש תחזוקה)

2. להשתלט על המערכת כריזה

3. לקחת את כול השולחנות ולעשות מהם פרמידה ענקית

5. במידה ויש עצים פשוט להוריד מהם את כל העלים

6. את כל חדר מחשבים להרים לאחד הגגות

פורסם

אהעעעעעעחחחחחחחחחחח.... :נזכרבאביב2001: ::)

היתה תחרות תחפושות בגמנסיה ואני הגעתי, לבוש גלימה לבנה שעליה רשמתי מאחור God Is A Dj... עכשיו זה לא נגמר כאן.

על כל זרוע הונח פטיפון שנת 0 ועל הצוואר תליתי מיקסר מטבח (יענו, מיקסר) של Kitchenaid (כבבבדדדדד!!1).

לא מספיק שהיום הזה כמעט הסתיים בנמק בכל אחת מהזרועות, גם לקחתי מקום שני, בגלל שאיזה דגנרט החליט שהוא מתחפש לרועה צאן ומביא כבשים אמיתיות (לא על בטריות, בדקנו) איתו.

צריך למצוא ת'תמונות המזורגגות מהיום הזה... אפילו לאוטובוסים לא הצלחתי לעלות כמו בנאדם. :kopfpatsch:

פורסם

3. לקחת את כול השולחנות ולעשות מהם פרמידה ענקית

זה היה אחד האהובים עליי :)

פורסם

אני אנסה למצוא לך צילום של פירמדיה בגובה של שלוש קומות שהיה אצלנו בביה"ס לפני שנתיים

פורסם

חחחח אני נזכר בכיתה ט' שקיצצו לנו יומיים מהטיול שנתי ואז פתחנו בשביתה הבאנו מלאי שלם של רימוני עשן צבאיים כל הבצפר נצבע מהעשן ובסוף עלינו ברגל איזה 300 תלמידים לעירייה נכנסו כמעט כולנו עד לחדר של ראש העיר המשטרה לא יכלה לעשות כלום. מה שהלך שם...איך אני מתגעגע לתקופה

פורסם

רימוני עשן זה נחמד אבל הרבה יותר נחמד זה לעשות מופע פירוטכניקה שלם

פורסם

רימוני עשן זה נחמד אבל הרבה יותר נחמד זה לעשות מופע פירוטכניקה שלם

תזמין את פעילי חמאס, הם יודעים לעשות את זה יותר טוב מכל אחד פה :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

כן, הקטע עם לחסום את שערי בית ספר כבר עלה יובוצע (חוסמים עם בלות ואל תשאלו איך) (אגב כל בלה שוקלת 500 KG)

רימוני עשן גם יש, יהיו נרגילות יהיו כבשים בנוסף

יאללה רעיונות מקוריים.

פורסם

תזמין את פעילי חמאס, הם יודעים לעשות את זה יותר טוב מכל אחד פה :lol: :lol: :lol:

לא כל כך בטוח אחרי פורים שעבר- יש לנו תימנים מכפר קאסם היהודית(ראש העין) :smile1:

פורסם

אמממ...5 מטפים בכל הבצפר.

נראה כמו חג המולד....

פורסם

בשביל זה לא צריך פורים, גם לו בשביל קבלת פנים למנהל בסגנון חיל הים :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים