עבור לתוכן

המחשב מזהה את ההארד דיסק אבל לא נותן אליו ג&#1

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אז הבעיה היא כזאת:

מחקתי תוכנה דרך הספה או הסרה של תוכניות(תוכנת בלותות')

בסוף המחיקה המחשב ביקש ממני לעשות ריסטרט, נתתי לו אישור , אבל מיהרתי לעבודה , וכבר כיביתי , לפני שהוא עשה ריסטרט...

כשחזרתי מהעבודה הדלקתי את המחשב , הוא נתן לי כל מיני הודעות שגיאה, ולא העלה את הווינדווס, עשיתי REPAIR לווינדווס והוא עלה.

וניסיתי לעשות לו SYSTEM RESTORE אבל התאריך האחרון שהוא נתן לי היה זה שאחרי ה REPAIR

יש לי שני הארדיסקים...

לאחד הוא נותן גישה , אבל כשאני מנסה לגשת לשני הוא נתקע.

ואחרי כמה דקות הוא אומר לי שצריך לפרמט אותו כי הוא לא מפורמט...

המחשב מזהה את הכונן אך לא נותן עליו מידע לגבי גודל מקום פנוי וכו',

ולא נותן להיכנס לקבצים שלו .

בהפעלת הווינדווס מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה:

This program requires at least Windows 2000 with SPTD 1.24 or higher. kernel debugger must be deactivatedכמובן שאפשר לעשות לו פורמט , אבל יש לי שם המון דברים חשובים , אז אשמח להצעות .

תודה מראש...

כרגע הבנתי שההודעת שגיאה ניתנת בגלל ה deamon tools אני מנסה להתקין אותו מחדש (מחקתי את הישן) גם לא דרך הוספה והסרה של תוכניות המחשב לא נתן לי... אז מחקתי ישר מהפרורפם פיילס

הוא לא נותן לי להתקין את החדש ומראה את אותה הודעת שגיאה כשאני מנסה להתקין...

הקבצים שהוא היה משתמש איתם היו בכונן הדפוק.

פורסם

דבר ראשון תנסה לחבר את הדיסק במחשב אחר ולראות אם הוא עובד בסדר או לא. אם לא, תחפש תוכנות לשחזור מידע מידע ותגבה את המידע לדיסק אחר.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה רבה...

פורסם

בבקשה (רק תזהר לא לצחוק בטעות).

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי ... לצחוק?

פורסם

תכנס ל msconfig ע"י Start>Run>Msconfig שם תוריד את ה V לכול מה שקשור ל DaemonTools ואז תנסה להתקין מחדש

אחרי שהפעלת את המחשב מחדש

פורסם

קרה לי פעם מקרה דומה, כיביתי את המחשב לא כמו שצריך ועוד בזמן קריאה כנראה ואח"כ לא היתה לי גישה להארדיסק, ניסיתי כ"כ הרבה דברים וכלום לא עזר, גם במחשבים אחרים הוא לא הסכים לעבוד... מה שעזר לי בסוף זה שהפעלתי את Norton Ghost מדיסקט הפעלה ושיכפלתי את הדיסק לדיסק אחר וזה עזר, את הדיסק השני כל המחשבים הצליחו לקרוא ואני לא מצאתי שום מידע שהיה חסר.

לא יכול להבטיח לך שזה גם יעזור אצלך כי אצלי במקרה זה היה שני דיסקים ממש זהים, גודל מודל וכו', אבל מכיוון שאין לך מה להפסיד אז כדאי שתנסה. תשיג איזשהו דיסק אחר ריק או שאפשר לפרמט רק שיהיה באותו גודל לפחות כמו הדיסק הנוכחי או גדול יותר.

מקווה שיעזור לך!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים