עבור לתוכן

צריך עזרה בשביל למצוא משהו

Featured Replies

פורסם

LOL

בכל מיקרה הנושא כבר הופך ל :spam: הגיע הזמן שאיזה מנהל ינעל כאן....

עכשיו אני מבין מאיפה מגיע הכינוי...

מאפיונר?

זה בא מהמילה "בעל מאפייה" :o

באמת לנעול xD

פורסם

רגע אבל לא עניתם לי על השאלה חבר'ה

אפשר עוד קצת פירוט בקשר למד חום?
פורסם

תכלס גם אני הייתי מתעצבן מה הקשר כותרת לזה שבנאדם צריך עזרה

פורסם

זה מעצבן שנותנים לנושא כותרת לא קשורה, ואתה רוצה לעזור, ונכנס לת'ראד ומגלה שהשאלה לא בדיוק מדברת אליך, ובזבזת חצי דקה שבזמן הזה יכולת תעזור למישהו אחר.

בשביל זה יש חוק שאומר שהכותרת צריכה להכיל תאור מתומצת של הנושא, כדי שמי שהנושא לא מעניין אותו לא יבזבז את הזמן שלו על לקרוא את הנושא.

ובגלל זה גם אם אני יכול לעזור בנושא- אני לא אעשה את זה בשביל מישהו שמשתין על חוקי הפורום פעמיים (הקפצה...), ומתעלם מהחוקים גם אחרי שמעירים לו.

פורסם

זה מעצבן שנותנים לנושא כותרת לא קשורה, ואתה רוצה לעזור, ונכנס לת'ראד ומגלה שהשאלה לא בדיוק מדברת אליך, ובזבזת חצי דקה שבזמן הזה יכולת תעזור למישהו אחר.

בשביל זה יש חוק שאומר שהכותרת צריכה להכיל תאור מתומצת של הנושא, כדי שמי שהנושא לא מעניין אותו לא יבזבז את הזמן שלו על לקרוא את הנושא.

ובגלל זה גם אם אני יכול לעזור בנושא- אני לא אעשה את זה בשביל מישהו שמשתין על חוקי הפורום פעמיים (הקפצה...), ומתעלם מהחוקים גם אחרי שמעירים לו.

בכל מצב אחר הייתי מסכים איתך אבל אי אפשר ממש להגיד שהפורום מפוצץ בנושאים והחצי דקה הזאת זה כלום כי לוקח בערך 2 דקות לראות את כל התגובות החדשות בפורום, לא נושאים אלא תגובות אז ככה שקשה להודות בזה כי זה אתר המחשבים המוביל בארץ, אבל הפורום הזה מת! אפשר לפתור את זה בקלות אם רק המנהלים יתנו גישה לראות את ההודעות בפורום רק למי שרשום כי תמיד יש יותר אורחים ממשתמשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים