עבור לתוכן

כדאי לעשות OC ל SATA (או לדיסקים)?

Featured Replies

פורסם

אהלן.

כמו שכולנו יודעים, הצוואר בקבוק הכי גדול (כמעט) במחשב הוא הדיסקים. ...אז יש לי במחשב אופציה לעשות אובר-וולטז' ל SATA. יעזור במשהו?

ועוד שאלה על הדרך:

כמו שאני מכבה את ה EIST וה C1E, יש לי גם אופציה לכבות את

No-Execute Memory Protect

ואת CPU thermal Monitor.

מה הם אומרים, והאם צריך לכבות?

תודה

פורסם

WTF?? אובר לסטה

אתה בטוח שאתה לא מסטול?

תביא לנו תמונה שניראה את זה כי לי לפחות זה נשמע ממש לא הגיוני

פורסם

Sata oc ?!

זה חדש לי ! תעלה תמונה מהביוס !

פורסם
  • מחבר

חשבתי ששמעתי על על זה ממזמן, אולי טעיתי. בכל אופן זה זה:

BIOS.jpg

זה לא אובר לסטה, זה אובר לוולטז' שלו. חוצמזה נראה לי שהקונספט של להקפיץ את הסטה \ דיסקים נמצא בסביבה די הרבה זמן. לא רציתי להתעסק עם זה כי הדיסקים נחשבים פחות אמינים משאר המערכת. אגב, הלוח הוא GigaByte 8N-SLI.

פורסם

העלת מתח לא תביא לשום שיפור במיוחד לא במהירות הכללית של הHD?...במקרה הטוב אתה לא תראה שום שינו במקרה הרע ישרף לך הכונן...המגבלה היא חומרתית ואין מה לעשות עם זה...

פורסם

אתה תמיד יכול לקנות עוד כמה כוננים קשיחים וליצור מערך רייד 0 שישפר את המהירות בטירוף

פורסם

סתם גימיק. אכן RAID הוא פתרון עדיף, אבל קח בחשבון שחוץ מבהעברות קבצים, לא תרוויח מזה הרבה.

לגבי שתי האפשרויות האחרות שאתה רוצה לכבות - אני אישית לא ממליץ. הן לא ממש מגבילות את תהליך האוברקלוק, ואם כן, אז זה רק לטובה.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אגב, אני כבר על רייד 0. אם אתם רוצים אני יכול להעלות בנצ'מרק של HDTech.

פורסם

ד"א איזה לוח זה?

פורסם
  • מחבר

Gigabyte 8N SLI

פורסם

סתם גימיק. אכן RAID הוא פתרון עדיף, אבל קח בחשבון שחוץ מבהעברות קבצים, לא תרוויח מזה הרבה.

לגבי שתי האפשרויות האחרות שאתה רוצה לכבות - אני אישית לא ממליץ. הן לא ממש מגבילות את תהליך האוברקלוק, ואם כן, אז זה רק לטובה.

ממש לא גימיק

אני עם רייד 0 מקבל 240 מגה בשניה

יש שיפור משמעותי במהירות של כל דבר שאני עושה במחשב, מערכת ההפעלה מהירה הרבה יותר העברת קבצים מהירה הרבה יותר ותוכנות מהירות הרבה יותר.

לפותח הת'רד

עם איזה דיסקים אתה ? תעלה תמונה מHDTECH

פורסם
  • מחבר

Hitachi 7K80 - 80Gb SATA II 8mb X2

HDTech2.jpg

בריא.

פורסם

התוצאה שלך אחלה אלו המספרים שאתה אמור לקבל

ככה זה נראה אצלי עם ארבעה דיסקים גם היטאצ'י 80

המערך שלי מחולק לשני מחיצות. הראשונה 36 ג'יגה שעליה מותקנת רק מערכת ההפעלה ותוכנות

והשניה כל שאר הנפח לאחסון ;D

56889684nn8.th.jpg

57365888mq6.th.jpg

פורסם

ממש לא גימיק

אני עם רייד 0 מקבל 240 מגה בשניה

יש שיפור משמעותי במהירות של כל דבר שאני עושה במחשב, מערכת ההפעלה מהירה הרבה יותר העברת קבצים מהירה הרבה יותר ותוכנות מהירות הרבה יותר.

לפותח הת'רד

עם איזה דיסקים אתה ? תעלה תמונה מHDTECH

ציפיתי ממך להבנת הנקרא קצת יותר טובה. אמרתי שהאפשרות להעלות מתח לSATA הינה גימיק סתמי.

רייד נותן אחלה ביצועים. רוב המשתמשים פשוט לא זקוקים למערך שכזה, וסתם מסכנים את החומרה שבידם.

פורסם

הבנת הנקרא שלי בסדר גמור ידידי

רשמת את ההודעה שלך בהמשך להודעה שלי וזה יצר את הרושם שאתה מדבר על מה שאני כתבתי

בכל אופן הנקודה הובהרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים