פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אהלן.כמו שכולנו יודעים, הצוואר בקבוק הכי גדול (כמעט) במחשב הוא הדיסקים. ...אז יש לי במחשב אופציה לעשות אובר-וולטז' ל SATA. יעזור במשהו?ועוד שאלה על הדרך: כמו שאני מכבה את ה EIST וה C1E, יש לי גם אופציה לכבות את No-Execute Memory Protectואת CPU thermal Monitor.מה הם אומרים, והאם צריך לכבות?תודה
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים WTF?? אובר לסטהאתה בטוח שאתה לא מסטול?תביא לנו תמונה שניראה את זה כי לי לפחות זה נשמע ממש לא הגיוני
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר חשבתי ששמעתי על על זה ממזמן, אולי טעיתי. בכל אופן זה זה: זה לא אובר לסטה, זה אובר לוולטז' שלו. חוצמזה נראה לי שהקונספט של להקפיץ את הסטה \ דיסקים נמצא בסביבה די הרבה זמן. לא רציתי להתעסק עם זה כי הדיסקים נחשבים פחות אמינים משאר המערכת. אגב, הלוח הוא GigaByte 8N-SLI.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים העלת מתח לא תביא לשום שיפור במיוחד לא במהירות הכללית של הHD?...במקרה הטוב אתה לא תראה שום שינו במקרה הרע ישרף לך הכונן...המגבלה היא חומרתית ואין מה לעשות עם זה...
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אתה תמיד יכול לקנות עוד כמה כוננים קשיחים וליצור מערך רייד 0 שישפר את המהירות בטירוף
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים סתם גימיק. אכן RAID הוא פתרון עדיף, אבל קח בחשבון שחוץ מבהעברות קבצים, לא תרוויח מזה הרבה.לגבי שתי האפשרויות האחרות שאתה רוצה לכבות - אני אישית לא ממליץ. הן לא ממש מגבילות את תהליך האוברקלוק, ואם כן, אז זה רק לטובה.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר תודה.אגב, אני כבר על רייד 0. אם אתם רוצים אני יכול להעלות בנצ'מרק של HDTech.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים סתם גימיק. אכן RAID הוא פתרון עדיף, אבל קח בחשבון שחוץ מבהעברות קבצים, לא תרוויח מזה הרבה.לגבי שתי האפשרויות האחרות שאתה רוצה לכבות - אני אישית לא ממליץ. הן לא ממש מגבילות את תהליך האוברקלוק, ואם כן, אז זה רק לטובה.ממש לא גימיקאני עם רייד 0 מקבל 240 מגה בשניה יש שיפור משמעותי במהירות של כל דבר שאני עושה במחשב, מערכת ההפעלה מהירה הרבה יותר העברת קבצים מהירה הרבה יותר ותוכנות מהירות הרבה יותר.לפותח הת'רד עם איזה דיסקים אתה ? תעלה תמונה מHDTECH
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים התוצאה שלך אחלה אלו המספרים שאתה אמור לקבל ככה זה נראה אצלי עם ארבעה דיסקים גם היטאצ'י 80 המערך שלי מחולק לשני מחיצות. הראשונה 36 ג'יגה שעליה מותקנת רק מערכת ההפעלה ותוכנות והשניה כל שאר הנפח לאחסון ;D
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים ממש לא גימיקאני עם רייד 0 מקבל 240 מגה בשניה יש שיפור משמעותי במהירות של כל דבר שאני עושה במחשב, מערכת ההפעלה מהירה הרבה יותר העברת קבצים מהירה הרבה יותר ותוכנות מהירות הרבה יותר.לפותח הת'רד עם איזה דיסקים אתה ? תעלה תמונה מHDTECHציפיתי ממך להבנת הנקרא קצת יותר טובה. אמרתי שהאפשרות להעלות מתח לSATA הינה גימיק סתמי.רייד נותן אחלה ביצועים. רוב המשתמשים פשוט לא זקוקים למערך שכזה, וסתם מסכנים את החומרה שבידם.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים הבנת הנקרא שלי בסדר גמור ידידי רשמת את ההודעה שלך בהמשך להודעה שלי וזה יצר את הרושם שאתה מדבר על מה שאני כתבתי בכל אופן הנקודה הובהרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.