עבור לתוכן

מסך של מחשבון

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשבון של CASIO והוא די ישן

רציתי לדעם אם אפשר להשתמש בוא בתור צג טמפ

פורסם

לא.

פורסם

תריץ חיפוש!!!

פורסם

למה להגיב כשאתם לא יודעים?

כן זה אפשרי, המסך שיש לך הוא כמו כל מסך סיפרתי רגיל, מה שניסו להגיד כאן הוא שאף אחד כאן אני משאר שלא ממש מכיר את המקודדים שלו ולכן לא ממש יוכלו לעזור לך כאן, אם תרצה תנסה ללמוד על תיכנות מיקרובקרים ועל המסך הספציפי שיש לך ותיבנה ותתכנת לעצמך, השאלה היא האם ההשקעה הזאת שווה את התוצאה? או שעדיף כבר לקנות אחד...

אם תחום המיקרובקרה מעניין אותך וואלה תתחיל אני משאר שפה ושם נוכל לעזור לך

אם לא בא לך להסתבך פרוש ותקנה מד חום.

פורסם

ישלך את הדגם של המחשבון ...

ואתה יכול להביא צילמים של החיבור של הצג (לפתוח ולצלם את כבל שלו )

פורסם

אאמממ זה לא ממש יעזור לך, יש במחשבונים חיבורי סרט...

מה שכן יעזור לך זה פלטת המקשים בשביל להתחבר לסרט הזה

בכללי אם תרצה אתה תוכל גם להשתמש במקשים של המחשבון: בהתאם לחישן החום שלך המיקרו בקר יחשב את העליה ירידה יתן חשמל על + ואח"כ 1 או - ואח"כ 1 זה די יפשט את העבודה שלך

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאני יכנס לזה יותר מדי אבל למי ששאל הדגם הוא fx-82sx fraction

דרך אגב ראיתי שאנשים אמרו שאי אפשר לעשות את זה בגלל שמסכים של מחשבונים לא קוראים קוד אסקי הקטע שאני לא רוצה שיהיה לי צורות או משהו אני רק רוצה את הטמפ שזה במספרים

מקווה שתעזרו לי

ועוד שאלה

המסך היה מחובר עם שתי חוטים שמתחברים ל2 סוללות של 1.5V כל אחד אז אני יכול לקחת נגד ואז לחבר את הנגד והמסך לחיבור מולקס וזה יעבוד?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאני יכנס לזה יותר מדי אבל למי ששאל הדגם הוא fx-82sx fraction

דרך אגב ראיתי שאנשים אמרו שאי אפשר לעשות את זה בגלל שמסכים של מחשבונים לא קוראים קוד אסקי הקטע שאני לא רוצה שיהיה לי צורות או משהו אני רק רוצה את הטמפ שזה במספרים

מקווה שתעזרו לי

ועוד שאלה

המסך היה מחובר עם שתי חוטים שמתחברים ל2 סוללות של 1.5V כל אחד אז אני יכול לקחת נגד ואז לחבר את הנגד והמסך לחיבור מולקס וזה יעבוד?

^^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים