עבור לתוכן

Mitsubishi או Iiyama,עזרו לי להחליט.

Featured Replies

פורסם

טוב,את הMitsubishi בסוף ראיתי אצל חבר,והוא ממש לא איכותי כמו אחיו הגדול והיקר בצורה מוגזמת.

לעומת זאת התרשמתי לטובה מהמסכים של NEC למרות שהם אמורים להיות זהים ל-Mitsubishi בכל חוץ מצורתם החיצונית,אבל אני לא יכול להרשות אותו.

בירור קטן עם חברת החשמל העלה את הסעיף שהקפיצה נגרמה מ"תופעת טבע" והם לא משלמים על נזקים כתוצאה מנזקי "כוח עליון" כדברי נציג החברה.

אז אני בסוף ילך על ה-Iiyama.

*ביי ביי תקציב לדיגיטלית cry.gif.

sorry m8, היה שווה ניסיון לפחות.

תלמד לסגור את המסך שאתה לא עובד עליו בחורף...

פורסם
  • מחבר

זה היה בזמן העבודה...

פורסם

אפילו יותר באסה.... :'(

פורסם

זה יכול לקרות לכל אחד ידידי המעוקרב, גם מסך במצב Stand By (כמו של רובינו) יכול ללכת בשעה שכזה דבר קורה.

ודי יהיה קשה לי למצוא אל-פסק (במחיר נורמלי) שמסוגל להחזיק את כל תכולת המארז שלי כולל ה19".

פורסם

בגלל זה לי יש מגן מתח והפרעות ;)

מה שמזכיר לי שצריך לחבר אליו את המסך...

פורסם

עשית בחירה מצוינת, ואתה טועה ה-Iiyama לא עולה 3000ש"ח, ב-KSP שהם היבואנים של Iiyama המסך עולה 2390ש"ח,

שזה הפרש ענק שאפשר להשקיע אותו במשהו אחר.

אני גם קונה את ה-Iiyama 454PRO בערך עוד חודש.

פורסם

טוב,את הMitsubishi בסוף ראיתי אצל חבר,והוא ממש לא איכותי כמו אחיו הגדול והיקר בצורה מוגזמת.

לעומת זאת התרשמתי לטובה מהמסכים של NEC למרות שהם אמורים להיות זהים ל-Mitsubishi בכל חוץ מצורתם החיצונית,אבל אני לא יכול להרשות אותו.

בירור קטן עם חברת החשמל העלה את הסעיף שהקפיצה נגרמה מ"תופעת טבע" והם לא משלמים על נזקים כתוצאה מנזקי "כוח עליון" כדברי נציג החברה.

אז אני בסוף ילך על ה-Iiyama.

*ביי ביי תקציב לדיגיטלית cry.gif.

sorry m8, היה שווה ניסיון לפחות.

תלמד לסגור את המסך שאתה לא עובד עליו בחורף...

ממממ.... לי נשרפו בזמן עבודה ספק, לוח אם ומעבד בחורף שעבר מ"תופעת טבע", וזה היה דווקא זמן קצר אחרי העלאת המחשב, חוק מרפי במיטבו... :-\ הכוונה שלי שלהתגונן מזה גם באמצעות אי-שימוש למען מניעה זה גם לא פיתרון אפקטיבי :-\ להסתמך על אחריות או על UPS. מישהו יודע איך זה הולך בארה"ב, אם חברות החשמל שם מפצות?

פורסם
בגלל זה לי יש מגן מתח והפרעות ;)

מה שמזכיר לי שצריך לחבר אליו את המסך...

תחלוק בבקשה עם כולם עם איזה סוג של הגנה אתה משתמש, איפה קנית וכמה עולה? בהחחלט לא הייתי רוצה לאבד את ה 454 שלי ל"תופעת טבע".

פורסם

סתם איזה חרא שמתחבר לשקע בקיר....

מי שהיה במסיבת רשת אצל אורי ראה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים