עבור לתוכן

Mitsubishi או Iiyama,עזרו לי להחליט.

Featured Replies

פורסם

בצער רב וביגון אני פותח ת'רד זה,מסך ה-Eizo L685 שלי נפל קרבן לשקע סורר,כל התהליך נמשך שניות עד למיתתו הסופית והמוחלטת.

מכיוון שאין לי עוד 11000 ש"ח להשקיע במסך,החלטתי לחזור ל-CRT,התלבטותי העיקרית היא בין הנציג מבית Mitsubishi,Diamond Plus 93SB,לבין הנציג מבית Iiyama,ה-IIYAMA PRO 454 .

בין שני המסכים יש הבדל די גדול במחיר ואני די בטוח שהשפופרת שלהם זהה,עזרו לי בבקשה לי להגיע להחלטה.

*המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה.

ד"א- ירדתי מ-ViewSonic כי המסך שיש לאחי קיבל דיסקולרציה מגעילה בפינות ואני לא מוכן לקחת סיכון שכזה דבר יקרה שוב.

פורסם

אני הייתי הולך על הIIyama, לא יודע למה, אוהב יותר את העיצוב שלהם.

תדבר עם אורי, שאל אותו מה דעתו על המסך. עד כמה שאני יודע יש לו את המסך הזה..

פורסם
  • מחבר

אני כבר התנסיתי עם המסך הזה,והוא מוצלח למדי,אבל לפני שאני מבזבז כמעט 3000 ש"ח על הרכיב שאני אשתמש בו הכי הרבה עדיף לי לבדוק תחלופות אחרות קודם.

מישהו?

עזרה בבקשה והמלצות או תסמינים ידועים עם המסכים הללו יתקבלו גם כן בברכה.

פורסם

רק לא Iiyama, באמת שניסיתי לקנות אחד אבל אחרי החלפה של כמה מסכים, טירטורים ובזבוז זמן ללא הפסקה וכל זאת בלי להזכיר את עוגמת הנפש התיאשתי, צעקתי, החזירו לי את הכסף וקניתי מסך של CTX.

פורסם

קורה שיש מסכים פגומים לחלק מהאנשים

אבל רוב האנשים שקנו את הIIYAMA ואני מכיר הרבה אין להם שום בעיות!

פורסם

יש לי סמסונג מסדרת NF עם מנורת מסך של מיצובישי Diamondtron Flat ותמונת מסך שחבל על הזמן

פורסם
  • מחבר

את סמסונג ראיתי,שפטתי ומצאתי לא ראוי,בלי כוונה להעליב או משהו,אבל התמונה שלו ממש לא איכותית לעיני הכואבות.

אולי עדיף לי להשקיע 3500 שקל על מסך High-End של Eizo או Mitsubishi?

למרות שממש לא בא לי להשקיע כ"כ כסף על מסך :-\...

פורסם

אתה יכול לנסוע לKSP ולרואת אם יש ייאמה שמוצא חן בעינך, הם נמצאים בתצוגה.

לדעתי לא כדאי לקנות בלי לבחון בעין לפני.

פורסם
  • מחבר

אבל כבר ראיתי אותו ואת המסך המקביל של CTX,ראיתי את כל המסכים שאני מעוניין בהם חוץ מהMitsubishi!

אתה יודע במקרה איפה אפשר לראות אותם?

פורסם

אצל היבואן?

פורסם

רגע רגע רגע!

אל תקנה! אתה יכול לקבל אולי זיכוי מחברת החשמל על המסך שנשרף!

תתקשר אליהם ותגיד להם מה קרה ותבקש שיבדקו את המתח שעבר לבית באותו זמן.

אם אכן היה משהו לא יציב הם מחוייבים להביא לך זיכוי על מלוא מחיר המסך.

פורסם

אבל כבר ראיתי אותו ואת המסך המקביל של CTX,ראיתי את כל המסכים שאני מעוניין בהם חוץ מהMitsubishi!

אתה יודע במקרה איפה אפשר לראות אותם?

אם אינ לא טועה- רק פנדה מורים אותם כרגע..אז תתאם עם פנדה שירימו לך טלפון ברגע שיהיה להם אחד כדי שתוכל להתרשם, אני לא מאמין שהם לא יסכימו.

פורסם

רגע רגע רגע!

אל תקנה! אתה יכול לקבל אולי זיכוי מחברת החשמל על המסך שנשרף!

תתקשר אליהם ותגיד להם מה קרה ותבקש שיבדקו את המתח שעבר לבית באותו זמן.

אם אכן היה משהו לא יציב הם מחוייבים להביא לך זיכוי על מלוא מחיר המסך.

אמר- וצדק! ;D

פורסם
  • מחבר

טוב,את הMitsubishi בסוף ראיתי אצל חבר,והוא ממש לא איכותי כמו אחיו הגדול והיקר בצורה מוגזמת.

לעומת זאת התרשמתי לטובה מהמסכים של NEC למרות שהם אמורים להיות זהים ל-Mitsubishi בכל חוץ מצורתם החיצונית,אבל אני לא יכול להרשות אותו.

בירור קטן עם חברת החשמל העלה את הסעיף שהקפיצה נגרמה מ"תופעת טבע" והם לא משלמים על נזקים כתוצאה מנזקי "כוח עליון" כדברי נציג החברה.

אז אני בסוף ילך על ה-Iiyama.

*ביי ביי תקציב לדיגיטלית cry.gif.

פורסם

אם כבר, המסכים של NEC דומים יותר למסכים של LG מבחינת איכות התמונה. רוב הדגמים שלהם משתמשים בשפופרות Slot Mask בדומה למסכי LG. אלא אם כן מדובר במסך NEC המשתמש בשפופרת A.G, לי לא ידוע על אחד כזה לבינתיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים