פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים אם מישהו חבר בפורום של בטכנו, אז יכול להיות שהוא ראה את הבעיה של חבר שלי (שעוד לא קיבל תשובה נורמלית): אז ככה, יש לו לוח של ECS (מסכן...). ללוח אמורים להיות 3 יציאות שניתן לחבר אליהם כרטיסי USB. (יציאות על הלוח - לא החיצוניות שמחברים אליהם מכשירים). 2 = שני יציאות ריקות לחיבורים של כרטיסי USB, 1 = שני יציאות הUSB שנמצאות מאחורה. הבעיה היא, שתוכנת סנדרה ועוד תוכנות אחרות (גם מנהל ההתקנים) אומרים שיש 4 יציאות כאלה: ה-3 שכתבתי בגרסא 1.10 ועוד אחת בגרסא 2.00. אבל - היציאה הרביעית לא קיימת פיזית. יש רק 2 יציאות על הלוח ושניהם של 1.10. בדקנו במנואל ובאתר ואין שום דבר שממש עוזר. וחוץ מזה, גם הפרטים של היציה הזאת נראים קצת מוזרים בסנדרה (6 ערוצים?!). הנה תמונה: בבקשה עזרה! אולי אני אוסיף עוד תמונות מתישהו אם זה נחוץ. BTW, דגם הלוח הוא P4VXASD2 v.1.
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים ם למישהו היתה תשובה הוא היה רושם אותה.לפחות תכתוב איזה לוח זה ומה הכוונה שלך ב"יציאה" (חיבור אחד או חיבור 9 פינים לשני חיבורים).
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים מחבר דגם הלוח הוא P4VXASD2 v.1.אולי תקרא קצת להבא...2. אני חושב שדי הבהרתי למה אני מתכוון ב-"יציאה"! אם זה עדיין לא מובן אז התכוונתי ל 9 פינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.