פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר אני לדוגמא חייב את הקפה(נס-תרתי משמע) של הבוקר אבל בצוהוריים-ערב אני לא תמיד שותהאני מקווה רק שמי שהצביע המזל שלו הוא מאזניים
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אני לדוגמא חייב את הקפה(נס-תרתי משמע) של הבוקר אבל בצוהוריים-ערב אני לא תמיד שותהאני מקווה רק שמי שהצביע המזל שלו הוא מאזנייםעכשיו אולי תסביר את עצמך?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים א. למה אתה צריך את זה? כלומר, מה מטרת הסקר?ב. אני שותה נס קפה כל יום בבוקר + בד"כ עוד אחד\שתיים אחרי בית הספר (סכום של כל היום, לא ישר) ולעיתים מאוד רחוקות בסה"כ אפילו 5 ביום :-\
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר סתם בגלל כמה דברים שקשורים במיסטיקה(הורוסקופ).בכל מקרה ציפיתי שרוב האנשים שהשתתפו בסקר יגידו שהם אוהבים קפה...
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר חששבתי ששתית קפה אופיינית למזל מאזניים(סיפור ארוך)בכל מקרה תודה רבה למי שהישתתף.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים חששבתי ששתית קפה אופיינית למזל מאזניים(סיפור ארוך)בכל מקרה תודה רבה למי שהישתתף.רק שתדע: שום דבר לא אופיני לאף מזל. הסטיגמה של מזל מאזניים למשל זה שהם מטופחים ויפים ואוהבים סדר ורודפי צדק. זה כי בראש השמיים בתקופה הזו יש קבוצת כוכבים שאם אתה "מחבר את הנקודות" אתה יכול לקבל משהו שדומה למאזניים (והאמת שאפשר לקבל עוד דברים, זה תלוי בדימיון ובסדר חיבור הנקודות בין הכוכבים). מכיוון שלמאזניים מייחסים אוביקטיביות, מייחסים להם גם אמת וצדק - ולכן נוצר המיתוס הזה. רק תראה באיזו חברה היא נמצאת: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99%D7%94. "ראשיתה של האסטרולוגיה באה כנראה ממסופוטמיה החל משנת 3000 לפנה"ס. את האסטרולוגיה ניתן לחקות עד בבל ואשור הקדומות (כ-1,500 לפני הספירה), שם היא הייתה אחת משתי שיטות ניבוי עתיד עיקריות, כאשר השנייה הייתה קריאה בכבד של חיות קורבן". ואני מזל מאזניים, שותה כוס קפה עד שתיים ביום.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים סתם בגלל כמה דברים שקשורים במיסטיקה(הורוסקופ).בכל מקרה ציפיתי שרוב האנשים שהשתתפו בסקר יגידו שהם אוהבים קפה...קרה ההפך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.