פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים שלוםבאג ב-XP לא מוצא איפה - גורם לקיפאון ולאחר מכן למסך כחול וריסטארט אוטומטי ?האם מישהו ניתקל בתופעה ?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אתה מתכוון - באג ב- XP במחשב שלך בכל מקרה אתה מציג בעיה כוללת מדי. מסכים כחולים ( BSOD ) יכולים להגרם ממגוון רחב מאד של בעיות ותקלות בתור התחלה, כנס לפהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0ותקרא את " יש לי ריסטארטים פתאומיים במחשב/מופיעים לי מסכים כחולים , מה לעשות כדי לפתור את הבעיה?"
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר מצאתי מתי זה קורה הדבר שבנדון ( קיפאון +מסך כחול..) שאני מעלה משורת המשימות משימה שהיתה למטה ומנסה לפתוח אותה במסך , לא יודע כמה שזה עוזר ..בנוגע לתשובה למעלה תודה נכנסתי לאתר לא מצאתי דבר שקשור אלי
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר עדכנתי את הביוס וב-24 שעות אין לי בעיה !אני לא מצליח להבין מה קרה לביוס ?
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר נאמר לי שיכול להיות שהוחדר לי ע"י אתר באינטרנט וירוס /תולעת שפוגעת בביוס במחשב ובתקופה האחרונה זאת תופעה של אתרים מסיבות שונות לפגוע במחשב שהם לא חפצים באדם שמשתמש בו זה מעניין .
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אני לא שמעתי על אף וירוס/טרויאן ששוחרר בשנים האחרונות שפוגע ב-BIOS. הסיכוי הרבה יותר גבוה שהיה פשוט באג שתוקן. למה חווית את הבאג דווקא כשחווית? בגלל הנסיבות. התנגשות חומרה/תוכנה כלשהי שצצה כשצצה.
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר אני מצרף תמונה עם איזה באג שיצא לי עכשיו שנוגע למשהוא שקשור ב- קודאק לסרטים אבל איזה בדיוק ?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.