עבור לתוכן

ביקורת על הכרטיס G8800GTS 320 ב TWEAKTOWN

Featured Replies

פורסם

אם אני הייתי אחד מאלו שקנו את ה- GTS 640M לפני חודש.

הייתי מתבאס רצח לראות את הכתבה הזו. (1000~800 שקל לפח)

פורסם

^^^^^

כנראה שאין ניצול של הזיכרון הנוסף. השאלה אם לא יהיו בעתיד הקרוב משחקים שכן ינצלו את זה.

פורסם

עוד לה הבנתם שמשחקי DX9 לא מאמצים את הכרטיסים האלה מספיק ואי אפשר לשפוט ביצועים לפיהם?

היחיד שמאמץ זה אובליון ולפי משחק אחד לא הייתי קונה כרטיס.

פורסם

סוף סוף בנצמרק.

כל הכבוד :yelclap: לפותח הטרד.

פורסם
  • מחבר

תודה :ladysman:

פורסם

ב COH כן ראו הבדלים שעשו יותר מ 1024 1280 .. אבל ברגיל למי שיש מסך 19 ממוצע בכלל לא משחק על יותר מרזולוציה כזאת... וגם שיש הבדל של איזה 800 שקל בארץ במחיר ברור שעדיף לקנות את ה גירסה הזולה יותר!

פורסם

^^

זה לא הבדל שנראה בעין.

פורסם

אתם עיוורים?

http://www.tweaktown.com/articles/1049/9/page_9_benchmarks_company_of_heroes/index.html

http://www.tweaktown.com/articles/1049/10/page_10_benchmarks_high_quality_aa_and_af/index.html

ברגע שמפעילים עומס רב על הכרטיס, ההבדלים נראים לעין.

כשה-FPS מתחיל לצנוח מתחת ל-60 ברזולוציות הגבוהות, גרסת ה-640 מגה עדיין עומדת בכבוד.

פורסם

50 FPS עם AA4 + AF16 זה טוב מאוד.

כאילו, בחיית - מי משחק ב1920X1200 ?

יש בטח 10 אנשים בארץ בעובדים ברזולוציה הזאת.

וגם בCOH, כמעט 45 FPS מבטיח משחק חלק.

וכן, אני הראשון שאומר שיהיה הבדל משמעותי בין הכרטיסים במשחקי DX10 בגלל דרישות הזיכרון (איכות וגודל הטקסטורות) אבל במשחקי DX9 פשוט אין הבדל.

פורסם

ב-1920 על 1200? אני עם ה-Dell 2407.

זאת רק טעימה מהעתיד לבוא, כרגע גרסת ה-320 מגה מריצה היטב גם משחקים תובעניים ברזולוציות גבוהות.

אולם יבואו משחקים תובעניים יותר, בהם גרסת ה-320 מגה תכשל ברזולוציות גבוהות, בעוד שגרסת ה-640 מגה תמשיך להיות ריאלית.

האם זה שווה את ההפרש במחיר - ממש לא יודע, אבל להגיד שאין הבדל זה פשוט לא נכון.

פורסם

אם אני הייתי אחד מאלו שקנו את ה- GTS 640M לפני חודש.

הייתי מתבאס רצח לראות את הכתבה הזו. (1000~800 שקל לפח)

פורסם

ב-1920 על 1200? אני עם ה-Dell 2407.

זאת רק טעימה מהעתיד לבוא, כרגע גרסת ה-320 מגה מריצה היטב גם משחקים תובעניים ברזולוציות גבוהות.

אולם יבואו משחקים תובעניים יותר, בהם גרסת ה-320 מגה תכשל ברזולוציות גבוהות, בעוד שגרסת ה-640 מגה תמשיך להיות ריאלית.

האם זה שווה את ההפרש במחיר - ממש לא יודע, אבל להגיד שאין הבדל זה פשוט לא נכון.

בכל דיון אתה אומר את זה.

אבל ההפרש בביצועים ברזולוציות הנידחות האלו ממש לא מצדיק את ההפרש בין המחירים של הכרטיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים