פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים בוקר טוב חבר'ההאתר האהוב וויקיפדיה בסכנת סגירה על פי "The marker".עפ"י יור העמותה שמפעילה את וויקיפדיה דרושים 5 מיליון דולר לתפעול האתר, אך עד עכשיו גוייס רקמיליון דולר אחד.כנכתב בעיתון:"כרגע יש לוויקיפדיה משאבים כדי להפעיל את שרתיה רק במשך 4-3 חודשים נוספים".כידוע וויקיפדיה מתקיימת מתרומות בלבד ובחרה שלא להציג פרסומות באתר, אך זה עשוי להשתנות.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים ^^וואלה, הבעיה העיקרית: אני מסיים היום ב7 (מתחיל כמובן ב8, עכשיו) :-\מ2 וחצי עד 7 פיזיזקה :errrr: :errrr:
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אז שיוסיפו פרסומות. למה לא? כל עוד זה לא באופן שפוגע בעיצוב של האתר או קופץ לעין, שיוסיפו כמה שהם רוצים.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים השתגעת?אם האתר יוסיף פרסומות הוא לאט לאט יתמסחר ויאבד מהאוביקטיביות שלו...
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים באתר הנ"ל רוב הערכים ניתנים לעריכה ע"י כל אחד ( אפילו אחד שלא מבין כלום בערך ) ככה שהוא לא אובייקיטבי בכל מקרה.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים רשום לך בלינק הכל...הם צריכים משכורות , שכירות , אחסון , רוחב פס וכו' וכו'...ואלו אתרים שצריכים המון המון המון מקום.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אני לא מבין מה השעיה עם פרסומות? ניקח את HWZONE אני מוכן לסבול שורה של פירסומות בדף העמוד אבל שיהיה יותר ביקרות....
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים דווקא מאז שיש את הפרסומות בHWZONE הדפים נמתחים בטעינה שזה מעצבן וגם הרבה פעמים יש לי שגיאה של תשלח אל תשלח
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר יש לי שאלה... סתם משהו שמעניין אותי...האם מישהו מכם תרם לוויקיפדיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.