עבור לתוכן

[צריך עזרה] בחירת כרטיס זיכרון

Featured Replies

פורסם

אני נוסע בעוד קצת פחות מחודש למסע של 8 ימים.

המצלמה שלי היא פוג'י S9500 וכרגע יש לי כרטיס xD של ג'יגה שבטח לא יספיק לי ל8 ימים. לפי מה שכתוב באתר של פוג'י המצלמה שלי תומכת בסוגי הכרטיס הבאים:

1) xD-Picture Card

2) CompactFlash

3) Microdrive

אז ככה:

1) כרטיס xD בנפח 2 ג'יגה יעלה לי 300 שקל בערך זה אמור להספיק, אבל אולי יש אפשרות יותר משתלמת ופה אני צריך שתעזרו לי:

2) באותו מחיר בערך אני יכול להביא כרטיס קומפקט פלאש בנפח 4G ובמהירות X120 (נחוץ, תמונה יכולה להגיע ל6 מגה). עכשיו השאלה פה היא האם הוא טוחן את הסוללות כמו שקראתי בכמה מקומות ומה זה משמעותי??

3) לפי מה שהבנתי זה הארדיסק זעיר, כמה זה עולה?? זה באמת עובד?? לאיזה נפח זה מגיע?? (אם משהו יודע מה זה שיתן קצת פרטים)

ועוד שאלה:

יש במצלמה שלי רק שני חרצים, החריץ לxD ועוד אחד. איך היא יכולה לתמוך ב3 סוגי זכרונות? הם נכנסים לאותו חריץ?

תודה :hi:

פורסם
  • מחבר

אני מצטער להקפיץ אבל זה חשוב :-\

פורסם

עד כמה שקראתי אתרים מדווחים שהמצלמה הזאת משום מה עובדת מהר יותר עם כרטיסי xD, עד כמה יותר מהר אני לא זוכר בדיוק אבל אני חושב שכדאי יותר לקחת כבר CF של 4GB מהיר כמו שרצית אבל המחיר ניראה לי קצת חשוד כי חדש במהירות X133 4GB עולה 629 שקל, תיזהר מזיופים.

זה לא HD זעיר אלא זיכרון שנקרא FLASH וכיום יש גם כרטיסי FLASH של 8GB.

יש סוג אחר של כרטיס CF שנקרא CF של IBM שהוא סוג של CF אבל אני לא ממש בטוח לגבי זה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אפשר לשכוח מהמיקרודרייב אני לא מוצא זכר לכזה דבר בשום חנות

בקשר לקומפקט פלאש: מישהו שמע על החברה Transcend ?? ההבדל הגדול במחיר הוא בגלל השם בלבד?

פורסם

כן, זאת חברה שמתחילה להיכנס לתודעת הציבור כמו San Disk ויצרנים מוכרים אחרים... יש לי איתם רק ניסיון טוב לבנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים