פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים המסך מגיע עם רגל לבנה ,לא ממש תואם למסך שחור.מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות רגל למסך הזה ?תודה
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר טוב קצת יותר פרטים:קניתי את המסך ביום ראשון , כפי שכבר אמרתי המסך מגיע בלי רגל.האופצייה שהציעו לי זה רגל לבנה (ודיי מזעזעת ) של פילפס.ביקשתי מהמוכר לברר אם ניתן להשיג רגל שחורה כיון שהמסך עצמו שחור.היום אני אמורה לקבל תשובה מהמפיץ של פילפס בארץ לגבי העניין.השאלה שלי האם להחזיר את המסך או להשאיר אותו ?ואם אתם מכירים מקום שמוכר רגליים שיוכלו לשרת את המסך הנ"להמסך מיועד בחלקו לגלישה ובנוסף לעיבוד תמונות ( אני צלמת במקצועי)אם אתם ממליצים לי להחזיר אני אשמח אם תמליצו לי על מסך אחר בגודל 19 ומעלה בתקציב של גג 1800 ש"חהמסך עדיין סגור באריזתו המקורית (הצלחתי להתאפק 3 ימים , למרות שזו לא חוכמה גדולה ...אין לו רגל) ומחכה להמלצותכם.תודה
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים המלצה שלי - מנסיון אישי - זרוע לקיר. אפשר לקרב/להרחיק בקלות, לשנות זויות, ולא תופס שום מקום על השולחן.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר זרוע לקיר לא עוזרת לי כי אין לי מקום לתלות את הזרוע...יש לי הרגשה שמחר המסך חוזר לחנות כי אין לי פיתרון אחראז אשמח לקבל המלצות למסך אחר תודה
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים http://zap.co.il/models.asp?Sog=H-TVHolder&DB137967=137971&keyword=ergotron&orderby=price אלה דגמים של זרועים מחברה המובילה בייצורם - ERGOTRON.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר לא רק זה.הרגל מתאימה למסכי 19 ולא 20...טובניסיתיהמסך חוזר היום לחנותנקנה מסך אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.