עבור לתוכן

בעייה רצינית בזכרון..

Featured Replies

פורסם

הרצתי memtest וגיליתי שיש לי המון שגיאות בזכרונות..

אני לא יכול להגיד בדיוק כמה כי באמצע הסריקה יש לי מסך כחול אבל זה הגיע למשהו כמו 40 אחוז והיה 20 ומשהו שגיאות..

מה אני עושה?

בסוף שנה כלומר בתחילת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש (בתקווה שעד אז יצא CRYSIS וכרטיסי DX10 חזקים יותר)

אבל מה אני עושה עד אז? סובל עם המסכים הכחולים? בדיוק קניתי אוזניות מדוזה 5.1 ומעצבן שאני לא יכול לנצל אותם למשחקים שרציתי כי יש לי מסך כחול..

יש משהו לעשות חוץ מלהחליף זכרון כי אין לי כסף כרגע לזה :\

פורסם

זיכרון פגום אי אפשר לתקן עצמאית.

אם אין לך אחריות על הזיכרון (בד"כ יש ל-3 שנים) אני ממליץ לך להסיר את הזיכרון הפגום במידה ויש לך יותר מסטיק אחד ולהישאר עם פחות זיכרון.

זה אמנם יאט את המחשב אבל יגרום לו להפסיק להיתקע (כמובן במידה ויש לך סטיק נוסף שאיננו בעייתי).

זה, בגדול אין יותר מדי מה לעשות חוץ מלהחליף את הזיכרון הפגום.

פורסם
  • מחבר

שני הסטיקים פגומים..

אין מה לעשות חוץ מלקנות זכרון חדש?

טוב תודה אחי אני אראה מה עושים..

פורסם

מעניין אותי לדעת, כמה מסכים כחולים יש לך ? ( בממוצע ביום\ שבוע נניח )

והאם יש פעולה שאתה עושה עם המחשב, כמו לדוגגמה פתיחת תוכנה ספציפית, שבטוח גורמת לסמך כחול בכל פעם.....

( נניח שבבדיקה מלאה = LOOP שלם של MEMTST יש לך 40 שגיאות , מעניין אותי לדעת איך סחבת עד עכשיו ) ;)

פורסם

אתה עושה אולי המהרה למחשב במקרה ? בדקת שהספק / הטמפ של המחשב בסדר?

פורסם
  • מחבר

לא במחשב הזה לא ביצעתי שום OC.

הטמפ' והספק טובים מאוד.

לגבי המסכים הכחולים זה רק כשאני מאמץ את המחשב למשל משחק COD2 או משחקים בסגנון..

איך סחבתי עד עכשיו.. אין לי מושג.. האמת שהמסכים הכחולים התחילו לאחר משהו כמו שנה וחצי לאחר קניית המחשב..

יש לי אותו כבר 3 שנים אבל אז כל פעם ההיתה שגיאה אחרת סידרתי את השגיאות אחת אחרי השנייה (פעם זה היה דרייבר של הקול פעם זה קבצים שנשארו מהלוח הקודם אחרי שהחלפתי לוח בקיצור סידרתי המון בעיות שהיו)

ולבסוף קיבלתי את השגיאה של משהו בחומרה לא בסדר (או שלעיתים רחוקות זה בתוכנה) ואז הרצתי memtest והודהמתי מהתוצאות..

פורסם

זה קרה גם לי במחשב של אחותי- מסכים כחולים ובדיקה העלתה המון תקלות בזיכרון. העניין הוא שגיליתי את זה חודש לפני שנגמרה לי האחריות :)

בכל מקרה- אם שני הזכרונות פגומים אולי תפנק את עצמך באיזה זיכרון חדש שיוכל לשמש אותך גם למחשב הבא שלך (במיוחד לנוכח ירידת המחירים הרצינית בתקופה האחורנה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים