עבור לתוכן

כיצד משתיקים את הצפצופים של המקלדת ?

Featured Replies

פורסם

כאשר אני לוחץ לעיתים על מספר כפתורים בו זמנית במקלדת, נשמעים מעין צפצופים

(לדעתי מהלוח אם). האם יש דרך כלשהי להשתיק את הצפצופים הללו?

חיפשתי בביוס (לוח אם abit kv8) אבל לא מצאתי. מישהו מכיר אלטרנטיבה אחרת?

פורסם

תפתח את המארז ותנתק את החיבור של ה-PC-SPEAKER.

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי בחוברת של הלוח אם ויש קבוצה של 4 פינים שעליהם רשום SPK.

בכל אופן משום מה מחוברים לפינים האלו מספר חוטים, אז פשוט ניתקתי אחד מהן

ונראה שזה השתתק. האם זה בסדר?

פורסם

בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. בסטייה קלה מהנושא, נראה לי שהצפצופים נגרמו עקב כך שהמקלדת הזאת

מתקשה להתמודד עם מספר לחיצות בו זמנית. האם ידוע לך אם יש מקלדות שלא מאפשרות לחיצה על מספר כפתורים

בו זמנית בעוד אחרות כן?

פורסם

אם זיכרוני אינו מטעיני, פתחו פה בפורום איזה ת'רד אחד או שניים על הנושא הזה, תעשה חיפוש בפורומים.

פורסם
  • מחבר

טוב למען האמת אני יוצא כאן קצת אידיוט, כי אני רוצה עכשיו לחבר את זה חזרה ואני לא בדיוק

יודע איך... יש שם אם אני לא טועה ארבעה פינים ושני חוטים לחבר (אדום ושחור) לאן אני אמור לחבר אותם

בשביל שזה יפעל שוב? (הוספתי תמונה מהמדריך למשתמש של הלוח אם).spk.JPG

פורסם

בהנחה שהחיבור של הרמקול הוא כמו שבתמונה:

image031.jpg

אתה מחבר את החיבור לחיבור ה-SPK שבלוח האם שלך, הכיוון לא משנה.

ונכון, יש 4 פינים ו-2 חוטים (כמו בתמונה), רק הפינים הקיצוניים מתוך ה-4 הם פעילים.

פורסם

חח אתה מדבר על כנראה על SCROLL LOCK .. זה קורה כשלוחצים מספר פעמים על כמה מקשים באותו זמן..

פשוט מאד כדי להפסיק את הצליל לך מלוח הבקרה ל-''אפשרויות נגישות, [האייקון של זה נראה כמו איש נכה על כסא גלגלים בצבע ירוק :lol:]

או שפשוט תלחץ כמה פעמים על SHIT השמאלי מהר [בערך 5 פעמים פחות או יותר] ואז תבטל את הצליל..

כך זה נראה:

dfgdfgvp9.jpg

פורסם
  • מחבר

ממש לא דיברתי על scroll lock. לפי מה שהבנתי משיטוט רב באתרי אינטרנט שונים, זה מאפיין של מקלדות

זולות יחסית שמתקשות להתמודד עם הקלדה מהירה של מספר כפתורים בבת אחת.

החלפתי את המקלדת ל logitech meida keyboard elite. בקרוב אני יעלה ביקורת קצרה על הקודמת.

פורסם

לא נראה לי שיש באמת כזה הבדל.. כמה כפתורים באותו הזמן זה באמת SCROLL LOCK וזה משמיע צפצוף תמיד..

אבל אם אתה אומר...

פורסם

לא נראה לי שיש באמת כזה הבדל.. כמה כפתורים באותו הזמן זה באמת SCROLL LOCK וזה משמיע צפצוף תמיד..

אבל אם אתה אומר...

נסה להחזיק כמה מקשים באמצע משחק או משהו ביחד.

נסה עם ALT, SHIFT, CTRL ורווח באותו זמן עם כמה מקשי אותיות, ואל תעזוב כמה שניות.

שומע את הצפצופים?

פורסם

זה מאוד מפריע במשחקי פלטפורמות במחשב, בגלל זה חבל על הזמן לשחק פלטפורמה בלי גיים פאד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים