פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר הנסיבות, ובעיקר הרצון סוף סוף לסיים בניית המחשב, הביאו אותי להסכים לכך שהחנות תתקין מעל המעבד מאוורר של טרמל תיק דגם tr2-m21 rx וכך היה.האם מדובר בגוף קירור טוב, או שהמוכר לא יודע מהחיים שלו ?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר נראה לי שייתכן ובעל החנות חושב באמת שהוא שם קירור איכותי (אני רוצה להניח זאת לזכותו).עדיין: האם לשימוש משרדי עם מעט משחקים הקירור הנ"ל ששמו לי מספיק ?ואם אחליט להחליף אותו בעתיד: האם אפשר לקבל המלצות על גופי קירור אחרים ?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים הוא מספיקאם כי הוא לא מצטיין בשני תחומים חשובים (קירור או שקט) אלא בתחום המחיריש כאלה שכן מצטיינים במחיר ובשקט והם טובים בקירור (כמו Arctic Cooling Alpine וכו')אתה יכול להתייעץ בפורום קירור ואוברקלוקינגאני מניח שהם יודעים יותר טוב ממני
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אבל אם זה שימוש משרדי מה אכפת לו איך הוא מקררהמעבד לא יקרוס מחום כתוצאה מהפעלת WORD וגלישה באינטרנט
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים כשהוא לא מקרר טוב המעבד בטמפ' גבוההכשהמעבד בטמפ' גבוהה המאוורר עובד יותר מהר ועושה יותר רעש
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אבל למה שהמעבד יתחמם מעבודה פשוטה בוורד ואינטרנט וכו'...יש לי סלרון 2.8D אני בכלל לא שומע אותו (זה המחשב של אחותי והיא מן הסתם לא עושה כלום חוץ מלשמוע שירים לדבר בICQ ולעשות עבודות)
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אם זה רק בשביל שימוש משרדי ואפילו קצת משחקים לא משהו ממש רציני הסטוק מספיק מאוד,גוף קירור מקורי עם המדבקה או המשחה מה שמגיע וזהו,חבל על הברדק. וליאור צודק לגבי הרעש והחום אבל גם הקירור סטוק מספיק טוב בשביל לא להגיע לחום כזה שיפעיל את המאורר במהירות כזאת שתעשה ממש רעש חריג,זאת כל עוד מדובר על שימוש פשוט בלי oc ובלי יותר מדי מאמץ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.