עבור לתוכן

ניסיתי להתניע את המכונית אבל לא הצלחתי

Featured Replies

פורסם

המדריך להרצח ע"י אביך:

אני! אני יודע..

החדר את המפתח לחריץ, טיפה עם כוח ככה... עד שתשמע "פפזז". אז תסובב 5 מעולת עם כיוון השעון עד שתשמע צפצוף. במהירות כל עוד הצפצופים לא נגמרו תוסבב ממש ממש בכוח עוד 10 מעלות לכיוון הנ"ל תוך כדי שאתה לוחץ על כל הדוושות (תיעזר ביד אם צריך), באותה שנייה בצורה תקיפה תסובב את המפתח חזרה בכל הכוח עד שהוא יתפצל וחלק ממנו ישאר בתוך החריץ (עכשיו אתה יודע שהמפתח איכותי!). כל מה שנותר לעשות זה לשחרר את הבלם הידני ולתת פוש מאחורה... ופפפום! אתה בעניינים!

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מזיין את הסטרטר שאתה מנסה להניע ככה והמנוע אומר בתגובה: "קוקוורקר!!!!11אחדאחד"

:kopfpatsch:

פורסם

עם זה רכב ממונע במנוע דיזל, אז תמתין עד שנורית המצתיי-להט תכובה, בדרך כלל עניין של כמה שניות, ואז תניע.

פורסם

תבדוק שהידית הילוכים על P

פורסם

אם להתניע אתה לא יודע, אז זה ברור שבאוטו אתה לא צריך לנהוג.

אתה מטומטם אם אתה חושב שאתה יכול לנהוג בצורה טובה בלי לעשות שעיורי נהיגה+טסט+תקופת ליווי.

מילא תפגע בעצמך, אבל באנשים אחרים שאתה עלול לנהוג על ידם?

פורסם

google it :xyxthumbs:

:lol:

פורסם

אל תנסה אפילו!

הייתי בשמחה עוזר לך כמו הרבה אחרים פה(אני מאמין..)

אבל הבעיה שאתה תסכן חוץ מעצמך גם אנשים אחרים..

לך תלמד תאוריה אחרי זה תתחיל לנהוג..

בשיעורים כמובן

פורסם

בגלל אנשים כמוך קורות לפעמים תאונות מחרידות.

ילד,לך תעשה שיעורי נהיגה כמו כולם ותנהג לפי החוק.

אני במקום אבא שלך במקרה שיגלה,הייתי מרביץ לך עם חגורה.

פורסם

אם משטרת התנועה תתפוס אותך, הרכב של אבא שלך יושבת למשך חודש, אבא שלך יחוייב על כל יום שהרכב שלו בהסגר.

ואל תגיד שלא ידעת!

פורסם

למה לא לנעול את האשכול ולגמור עם העיניין?

אני חושב שאחרי ההתקפה הזאת הוא לא יכנס לכאן שנה חח

פורסם

אולי הוא כבר דפק את האוטו בקיר :s07:;)

פורסם

OMG הוא סיבב את המפתח עד הסוף, ניראה לי הרס את כול הרכב.

אחד מהיישוב שלי היה מסטול אז הוא רצה להתניע את הרכב של חבר שלו [bMW סידרה 5 נראה לי] הוא סיבב עד הסוף וזהו הלך הרכב :lol:

פורסם

לפעמים כשהאוטו קר צריך להחזיק את המפתח עד הסוף הרבה זמן... תסובב עד הסוף עד שתשמע את הרעש של המנוע ואז תחזיק את המפתח באותו מצב שתיים-שלוש דקות ככה. בהצלחה!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

תיקח שיעור נהיגה ויסבירו לך איך

פורסם

הפתרון הפשוט ביותר הוא שתבקש מאמא שלך או אבא שלך שיראו לך איך מניעים את האוטו, כי אתה מתעניין לקראת שיעורי הנהיגה הקרובים שלך.

אל תספר להם שניסית. פשוט בקש שיראו לך.

זה הכל.

מה יותר טוב מכנות?

זו ממש לא בושה.

ואני חושב שהם ישמחו להראות לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים