עבור לתוכן

תקלה מוזרה ומביכה באתר הבית של הנשיא ומכתב התלונה של...

Featured Replies

פורסם

לאחרונה ביקרתי באתר הבית של נשיא מדינת ישראל אך נתקלתי בתופעה מטרידה מאוד ועל כך החלטתי לכתוב למערכת:

"לכל המעוניין שלום רב,

לפני מס' חודשים ביקרתי באתר נשיא מדינת ישראל, והתעניינתי באזור הלשכה. כשהבנתי שהגעתי למקום הלא נכון נסיתי לשוב על עקבותיי אך הוא לא נתן לי לצאת! חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר אז נסיתי לצאת משם, אבל הוא התעקש והמשיך להתקדם ולעלות ופשוט תקע לי את המערכת, למרות שנסיתי לעצור אותו כלום לא עזר ולבסוף רק אחרי שהוא גמר, הצלחתי לצאת מהחלון של הלשכה".

אנא טפלו במטרד זה במהרה והמטרד ימנע מאנשים נוספים.

שלכם בברכה, א'.

...מנסה את מזלי כבדרן :P...

פורסם

איזה אתר מעפן :lol:

נראה כמו איזה עבודת פלאש של חצי שעה :P

ואיפה זה איזור הלישכה? ::)

פורסם

מוצלח ;D

פורסם
  • מחבר

איזה אתר מעפן :lol:

נראה כמו איזה עבודת פלאש של חצי שעה :P

ואיפה זה איזור הלישכה? ::)

חחחחח זרום אחי ...

פורסם

צוחק... ;)

פורסם

שלחו תגובה? :)

פורסם

חח גדול!

אני אכתוב גם משהו... :smile1:

מסתבר שגילה שובבה לא קטנה

untitled1yo6.jpg

untitled1id4.jpg

רק השני נחמד :P

פורסם

תגובת האתר:

"הגולש א' ידוע כאחד שאוהב מאוד לגלוש באתר שלנו ובאתרים רבים אחרים, המחשב שלו פרוץ וכבר נתקע ע"י אין ספור אתרים. מאחר והאתר שלנו לא תומך תמיכה מלאה בדפדפן שלו, הוא החליט לחבור לגולשים אחרים כדי להפיץ שמועות זדוניות ברחבי פורומים על כך שהאתר שלנו תוקע בכוונה תחילה את המחשב שלו. לא היה ולא נברא! הגולש נכנס לאתר והקליק באופן מוגזם על הקישורים בו, הוא ניסה בכוונה לגרום לכך שהאתר יתקע לו את המחשב, אך ללא הצלחה.

ובושה לאתר ולקהילת HWZone שתוקפים אותנו ומסלפים את האמת! כן, אתם, אותו אתר HWZone שכתב בידיעה על R600 את שם הכרטיס X2900XTX במקום X2800XTX ורק אח"כ תיקן! אותו HWZone, שבמקום לפרסם את ראיות האמת באתר שלנו, אתם מעדיפים לדבר על האתר VR-Zone על פני האתר של נשיא מדינת ישראל!

אנו נאבק ונילחם מלחמת חורמה (וחומרה) ונוכיח שהאתר שלנו לא תוקע אף מחשב בניגוד לרצונו!

צוות אתר לשכת הנשיא"

פורסם

חחח חשבתי בהתחלה אתה רציני ><

פורסם
  • מחבר

חבר'ה,

NO SPAM IN MY THREAD :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים