פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים היילמישהו יש את הכ.קול הזה?מה אתם אומרים עליו?אני בעיקרון רק בקטע של סרטים ומוסיקה,כמעט ולא משחק...ככה אני חושב שאני לא צירך את כל הדברים שCREATIVE מציע אלה משהו שיכול לשפר את המוסיקה שלי...עוד שאלה,יש לי מגבר ורקמקולים מדף אז איך כדי לחבר את כ.קול ככה שאני אקבל את התוצאה הכי טובה?כאילו יש את כל הSPDIF ןOPTICAL וCOAX...ואני לא ממש מבין בזה...ככה שאני אשמח לקבל תדריך קצרכרגע כל העסק מחובר לכ.קול מובנה דרך חיבור רגיל*המחיר של כ.קול הנ''ל 480 ש''ח בKSP,בנתיים לפי הביקורות שראיתי ממש ממליצים עליו במיוחד לאנשים שרוצים לשמוע מוסיקה ברמה גבוהתודה
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים אם אני לא טועה הוא הכי טוב למי שלא משחק בתקציב הזהאיזה כניסות יש לך במגבר?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר ממ לא נראה לי משהו מיוחד...כניסות רגילות...אין שום כניסה שכתוב עליה SPDIF,COAX,DIGITAL...וברמקולים עצמם יש מלא של FRONT וREARיש את INPUT שכרגע מחוברים לשמה הרמקולים ויש את DVD AC3 DTS INPUTמגבר לא משהו תאמת...הכי בסיסי שיש,יש מצב שאני אחליף אותו לYAMAHA או KENWOODד''א רמקולים של WHARFEDALE,ככה שנראה לי כדי להשקיע בכ.קול...*
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים יש גם את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4139הוא ממש מעולה
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר זה החיבורים[br]פורסם בתאריך: 11.02.2007 בשעה 19:44:16יש גם את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4139הוא ממש מעולה מה לדעתך עדיף?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים אין לך חיבורים דיגיטליים במגבראז תצטרך להישאר עם אותו חיבור שיש לך עכשיו
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר אז עדיין כדי להשקיע בכ.קול,האם אני ארגיש הבדל עם החיבורים הקיימים או רק אחרי שאני אחליף את המגבר למשהו יותר טוב?[br]פורסם בתאריך: 11.02.2007 בשעה 19:57:11אה שכחתי להוסיפ שאני גם שומע דרך אוזניןת SENHEISER HD202איתן אני ארגיש שיפור?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים קראתי ביקורת עליו מזמןאם הוא מומלץ גם בלי שהוא מחובר ביציאות דיגיטליות לך עליו
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר אנטולי אני מבין שאתה בין התותחים פה אז אולי תוכל להגיב בבקשה?[br]פורסם בתאריך: 11.02.2007 בשעה 20:11:29אנטולי עשיתי חיפוש ומצאתי את זה: שמעתי על הבעיות האלה. שמעתי גם שבחיבור אנאלוגי הכרטיס הזה נשמע נורא. אבל לצערנו כרגע אין שום כרטיס אחר עם DD LIVE.Anatoli.אז אני מבין שלא כדי ללכת עליו אם יש לי חיבור אנלוגי רגיל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.