עבור לתוכן

טמפרטורות המעבד 70C האם זה יכול להיות בגלל OC?

Featured Replies

פורסם

יש לחבר שלי מחשב פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ וקורה אצלו כמה דקות אחרי הפעלת המחשב, שהמחשב מתחיל לצפצץ ציפצופים ארוכים, ואחרי כמה דקות מפסיק.

אז הורדתי את תוכנה SPEEDFAN והיה כתוב שם שחום המעבד כמעט 70 מעלות פלוס מינוס לפעמיים יותר( לא בדקתי בזמן הציפצופים) ומשהו שהיה כתוב שם PWM עם סמל של אש בצד כמו במעבד 50C. אז פתחתי תמחשב וראיתי 5 מאווררים אחד על המעבד אחד על הלוח אם אחד ליד הדיסק קשיח אחד שמוציא אוויר מהמחשב ועל הכרטיס מסך ומכולם יוצא חום מהמאוורים.אז החלטתי לנקות את כל האבק מהמחשב כולל המאווררים והורדתי את פלטת הקירור של המעבד (כדאי לנקות את האבק)ראיתי שהמשחה הטרמית כמעט ולא מדביקה את פלטת הקירור למעבד ושמכעט אין בכלל משחה.

אז עכשיו השאלה שלי היא כזאת החום מהמהחשב לא יוצא רק מהמהעבד הוא יוצא מכל המאווראים בו אז יכוליות שחום המעבד גובה בגלל המשחה הטרמית ויוכל להיות גם אולי בגלל שקנו לו את המחשב עשו לו OC והגיברו אתה מהירות המעבד?(המחשב נקנה מחברת *** מחקתי כי אסור לפרסם שמות של חברות)

אם כן איך אני יכול לבדוק אם עשו OC וממה כל החום הזה נובע?

ומה הפתרון?(קראתי כבר מדריכים אז אל תתנו לי קישורים אני רוצה להתייעץ איתכם)

תצלום של התוכנה(לא בזמן הציפצופים)

SF.JPG

פורסם

עד כמה שאני זוכר הטמפרטורות שאתה מתאר הן נורמליות למעבד PRESCOTT

פורסם

חשבתי שהחוקים החדשים מתירים לפרסם חברות?

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני זוכר הטמפרטורות שאתה מתאר הן נורמליות למעבד PRESCOTT

מה זה מעבד PRESCOTT?

יש לו מעבד אינטל פנטיום 4 זה אותו הדבר?

מישהו יכול לעוזר בעניין של החום ולענות על השאלות שלי?

פורסם

זה המעבד שלו (בהנחה שהוא באמת 3.0 גה"צ). תיכנס לביוס רוב הלוחות מראים את המהירות המקורית של המעבד ולכמה

עשו לו אוברקלוק (אם בכלל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים