פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים אחד המאווררים של המארז שלי עובד הפוך את האויר שלו הוא מוציא החוצה לחוץ המארז ולא מקרר בפנים את המארז.. זה הגיוני ? או שאני צריך לפרק אותו ולהפוך את הכיוון שלו שיפעל לתוך המארז?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים המאורר הקידמי שלך צריך להכניס אויר קר לתוך המארז והמאורר האחורי שלך אמור להוציא את האויר החם מהמארז החוצה
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים צריכה להיות סירקולציה של אויר במארזהקדמי צריך להכניס אוירוהאחורי להוציא את האויר החםאם זה לא ככה אצלך פשוט תהפוך אותם
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר יש לי מאוורר בדלת של המארז שמכניסה אויר לכיוון הלוח אם ומאוורר אחד גדול(זה שאני מדבר עליו) שמוציא אויר זאת אומרת פועל כך שהוא מוציא את האויר שלו מחוץ למארז.. ככה זה צריך להיות?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים אתה לא אומר איזה מאורר מוציא את האויר החוצה - אנחנו צריכים לנחש?תראה מה רשמתי למעלה-אם זה לא ככה אצלך אז יש בעיה
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר אני מתכוון שיש לי מאוורר רגיל בגול נורמלי על דלת הצד של המארזזאת אומרת אל מול הלוח אם ואחד גדול יותר, אחורי מתחת לספק כוח.. עוד פרטים? עריכה: תודה על העזרה..
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים אני לא כ"כ מבין מה הבעיה..המאורר הקידמי שלך צריך להכניס אויר קר לתוך המארז והמאורר האחורי שלך אמור להוציא את האויר החם מהמארז החוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.