עבור לתוכן

כיבוי ה vSync ברדאון 9500

Featured Replies

פורסם

יש גם את האפשרות הזאת בכרטיסים של ( nVidia ( GF4Ti4200 , ואם כן איך מבטלים אותה? ( Detonator 40/72 )

::)

בדרייברים של Nvidia, במקום בורר שזז ימינה/שמאלה, יש לך חלון גלילה כזה שבתוכו אתה בוחר...

*dino, לי יש את הסמסונג 959NF. אני משתמש בדרייברים של ה 1200NF מאחר ובחלונות 2000 אני לא מסוגל להגיע לתדר רענון של 100 הרץ ברזולוציה של 1280x1024 עם הדרייברים של ה959.

1500 זה מחיר מאוד זול, בטוח שמדובר ב 1200NF?

פורסם

יש גם את האפשרות הזאת בכרטיסים של ( nVidia ( GF4Ti4200 , ואם כן איך מבטלים אותה? ( Detonator 40/72 )

::)

בדרייברים של Nvidia, במקום בורר שזז ימינה/שמאלה, יש לך חלון גלילה כזה שבתוכו אתה בוחר...

*dino, לי יש את הסמסונג 959NF. אני משתמש בדרייברים של ה 1200NF מאחר ובחלונות 2000 אני לא מסוגל להגיע לתדר רענון של 100 הרץ ברזולוציה של 1280x1024 עם הדרייברים של ה959.

1500 זה מחיר מאוד זול, בטוח שמדובר ב 1200NF?

OK, תראה:

Image1.jpgImage2.jpg

פורסם

בנוגע ל OpenGL, אכן...

בנוגע ל Direct 3d, כבר עברו הרבה נגלות מאז שאני פרשתי לATI, אני זוכר שהגירסה האחרונה שבה השתמשתי היתה 29.42... שם לא היתה בעיה לשנות את זה.

פורסם

בנוגע ל OpenGL, אכן...

בנוגע ל Direct 3d, כבר עברו הרבה נגלות מאז שאני פרשתי לATI, אני זוכר שהגירסה האחרונה שבה השתמשתי היתה 29.42... שם לא היתה בעיה לשנות את זה.

יש לי שאלה... היטמן 2, זה משחק D3D או אופן ג'י אל?

כי, אני מקבל במשחק קבוע 60FPS, זה מצוין, השאלה עם זה נובע מההגבלה? ::)

פורסם

D3D, ולמה אתה משחק ב 60 הרץ לכל הרוחות?!

פורסם

D3D, ולמה אתה משחק ב 60 הרץ לכל הרוחות?!

eh?

LCD... הכי גבוהה זה 72, ממש מטושטש, 70 מטושטש... ::)

merd... אז זה בגלל הסינכרון האנוכי? :( איך לעזאזל מכבים אותו! :-|

פורסם

אה אתה על LCD... אז למה לא אומרת מהתחלה גיברת...

נראה לי שיש איזה Tweaker חיצוני שעשוי לסייע בביטול/איפשור ה V Sync ב D3D, מישהו?

פורסם

אה אתה על LCD... אז למה לא אומרת מהתחלה גיברת...

נראה לי שיש איזה Tweaker חיצוני שעשוי לסייע בביטול/איפשור ה V Sync ב D3D, מישהו?

!?eh

ובאמת, משהו?! ::)

( מה בקשר ל riva tuner ? איזה עוד תוכנות יש? )

פורסם

;D :jump: :saint: 8)

כל הסמיילים... אני מקבל בין 100 ל 120... ( AA2X ... )

תודה רבה!

( עם riva tuner ! )

;D :D;)

פורסם

תהנה. 8)

רק שביטול ה V Sync עלול לגרום לאובייקטים התלת-מימדיים הנראים על המסך בשעת המשחק, להיראות משוסעים תוך כדי תנודות מהירות... זה נגרם בגלל שקצב הצגת הפריימים בשניה גבוה יותר מקצב הרענון של המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים