עבור לתוכן

איך הלוח DFI Infinity 975X for LGA775 לאובר קלוק??

Featured Replies

פורסם

הלוח DFI Infinity 975X for LGA775 למטרות אוברקלוק (לא רצחני-סביר) איך הוא? הוא יותר זול מהASUS P5B DELUX וניראה לי יותר מישתלם....הא עולה 1000 ש"ח בנועה...כדאי בשילוב של מעבד E6300? (שכבר יש לי)

יש לי שאלה עליו...עד כמה מהירות זיכרונות הוא יכול לקבל...כלומר הצ'יפ שלו זה 975X ככה שאני חושב שהוא מקבל לפחות עד 800MHZ נכון?! בקיצור אשמח לחוות דעת עליו.

פורסם

אני לא יודע מה שיפרו עידוכני הביוס האחרונים שלו אבל ממה שזכור לי הוא לא אמור להיות יותר מדי טוב ב-OC

P5B DLX טוב ממנו באלפי מונים

פורסם
  • מחבר

אוקיי...אז אני יילך על הדלוקס ניראה לי...כי גם ראיתי שהוא לא תומך ביותר מ667MHZ בזיכרון וזה לא הכי טוב...זה יעצור אותי בבאס נמוך אפילו אם אני ישים את המחלקים על 1:1 לא?.

הדלוקס תומך עד 800MHZ נכון?

פורסם

אכן

פורסם
  • מחבר

המפרט שלי רשום בצד...לאן אתה חושב שאני יוכל להגיע איתו אם אני מחליף לדלוקס?..לכמה יהיה אפשר להביא את המעבד....אני חושב שהזיכרונות יגבילו אותי...אלא אם כן משהו עם מחלקים אז אוליי....כי אם זה לקנות גם זיכרונות 800MHZ אז כבר לא מישתלם לעשות את ההחלפה....אבל אם להחליף רק את הלוח אם אז ניראה לי כדאי...

פורסם

אוקיי...אז אני יילך על הדלוקס ניראה לי...כי [glow=red,2,300]גם ראיתי שהוא לא תומך ביותר מ667MHZ בזיכרון וזה לא הכי טוב[/glow]...זה יעצור אותי בבאס נמוך אפילו אם אני ישים את המחלקים על 1:1 לא?.

הדלוקס תומך עד 800MHZ נכון?

עד כמה שאני זוכר הוא כן תומך ב 800 אבל בצורה ידנית כלומר לא מזהה אוטומטית אבל אפשר להגדיר בביוס זיכרון 800

חוץ מזה לפי ביקורות שראיתי מאנשים הוא אוברקלוקר סביר אבל לא יותר מזה

אני לא רואה כל כך טעם לקנות לוח אם כמו דלוקס ולא לשים גם זיכרונות טובים ל OC חבל על הכסף במיוחד שאין צורך

ממשי כרגע לעשות OC זה יותר בשביל הכיף .אם ההית קונה מחשב בשביל OC זה משהוא אחד אבל כבר יש לך מחשב

אז למה לזרוק כסף. כשה OC יהיה קריטי יותר תחליף את ה אינטל שלך בלוח אחר שעד אז יהיה הרבה יותר זול.

אם אתה בכל זאת מתעקש אז אני מניח שהזיכרונות שלך יגבילו אותך לאיפה שהוא באזור הבאס 333 וזה באמת חבל

כשהלוח הזה יכול להגיע גם ל450.

פורסם

הלוח DFI Infinity 975X for LGA775 למטרות אוברקלוק (לא רצחני-סביר) איך הוא? הוא יותר זול מהASUS P5B DELUX וניראה לי יותר מישתלם....הא עולה 1000 ש"ח בנועה...כדאי בשילוב של מעבד E6300? (שכבר יש לי)

יש לי שאלה עליו...עד כמה מהירות זיכרונות הוא יכול לקבל...כלומר הצ'יפ שלו זה 975X ככה שאני חושב שהוא מקבל לפחות עד 800MHZ נכון?! בקיצור אשמח לחוות דעת עליו.

DFI INFINITY 975X תומך ב800 .

הלוח עם הביוס האחרון השתפר פלאים ואפשר להגיע דיי קלות ל400 FSB (הריי אתה רוצה אוברקלוק סביר)

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני זוכר הוא כן תומך ב 800 אבל בצורה ידנית כלומר לא מזהה אוטומטית אבל אפשר להגדיר בביוס זיכרון 800

חוץ מזה לפי ביקורות שראיתי מאנשים הוא אוברקלוקר סביר אבל לא יותר מזה

אני לא רואה כל כך טעם לקנות לוח אם כמו דלוקס ולא לשים גם זיכרונות טובים ל OC חבל על הכסף במיוחד שאין צורך

ממשי כרגע לעשות OC זה יותר בשביל הכיף .אם ההית קונה מחשב בשביל OC זה משהוא אחד אבל כבר יש לך מחשב

אז למה לזרוק כסף. כשה OC יהיה קריטי יותר תחליף את ה אינטל שלך בלוח אחר שעד אז יהיה הרבה יותר זול.

אם אתה בכל זאת מתעקש אז אני מניח שהזיכרונות שלך יגבילו אותך לאיפה שהוא באזור הבאס 333 וזה באמת חבל

כשהלוח הזה יכול להגיע גם ל450.

פורסם

AB9 PRO יעלה 730 ש"ח ויתן לך את אותם היכולות בכל הנוגע ל-OC

פורסם

מלבד האפשרות של מחלקים נמוכים מ - 1:1 שאין לו.

ב - KSP יש את ה - ABIT AW9D-MAX במחיר של ה - DFI, והוא יהיה הרבה יותר טוב בשביל פותח הדיון.

פורסם

AB9 PRO יעלה 730 ש"ח ויתן לך את אותם היכולות בכל הנוגע ל-OC

אכן,אבל אל תשכח ש הDFI הוא לוח 975X

פורסם

ואל תשכח שהוא כמעט בטוח לא צריך את היתרונות של ה-975 לעומת ה-965

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים