פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים טוב, לא נורא, אני אמשיך לחסוך למכייל משלי.. למרות שרוב הסיכויים שאת החיסכון אני אנצל למסך חדש ואוריש את שלי לאחי הקטן. (אני מפנטז כרגע על ה Benq FP241W)אז ארז, מאיפה השם Bagheera?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר אני גר באיזור המרכז ולא מכיר את איזור הצפון, אני חושב שהכי קרוב זה פנדה והם יושבים בקיסריה ואין לי מושג אם יש להםבאמת מלאי, אני לא יודע אם יש חנות היום שמחזיקה מלאי, אולי LCDTV והם בפ"ת.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים הביקורת ב- Tomshardware היא לאחר כיול?http://www.tomshardware.com/2005/11/17/viewsonic_vp930_lcd_monitor/page2.html#color_fidelity_as_promised
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים הביקורת ב- Tomshardware היא לאחר כיול?http://www.tomshardware.com/2005/11/17/viewsonic_vp930_lcd_monitor/page2.html#color_fidelity_as_promisedכן.The VP930 passed our calibrator test
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים לצערי אני זה שצריך לעשות עליה לרגל אליכם מכיוון שהכיול מתבצע על המחשבים שלכם ולא יכול להיתבצע אצלי. אני ממש מתחיל להצטער שאני מחנך אנשים פה ;D דרך אגב זה דיי מביך ואפילו טיפה מעצבן אז מעכשיו אתם יכולים לקרוא לי בשם האמיתי שלי, ארז. האם הכיול תלוי גם במחשב או בכרטיס מסך? או שהכוונה היא לתנאי תאורה חיצוניים? (כבר חשבתי לבוא אליך ) אתה לא מחנך אותנו... אתה מחכים ומעשיר אותנו בידיעותיך בבקשה אל תפסיק. גם בגירה זה לא כינוי שצריך להתבייש בו
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר הכיול תלוי במסך ובכרטיס מסך, כמובן שזה אבסורד להביא מחשב שלם אליי רק בשביל פרוצדורה כל כך קטנהכמו כן מתבצע Pairing בין המסך למחשב מכיוון שהפרופיל של המסך נטען ולכן אם תחליף מחשב/כרטיס מסך הכיול יאבד.מה שישאר זה כיול הנקודה הלבנה שמתבצע במסך עצמו, כך בחשבון שיש לכייל את הנק' הלבה פעם בחודשיים בערךכי מסכי LCD מתבלים או יותר נכון הפלורסנטים שלהם מתבלים.בעיקרון המכייל נותן אפשרות לבדוק את התאורה בחדר בכדי שתוכל לכייל גם אותה לתקן ISO (בעזרת דימר וכו)אבל רובנו לא עובדים במשרד/סטודיו עם תאורה כזו ולכן זה פחות משמעותי.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים ארז, עם הידע שלך, בוא תעשה מצווה קטנה...תוכל לעשות מאמר כיצד לכייל מסך תחת Windows XP עם תוכנה (למשל Adobe Gamma או כמה תוכניות חופשיות המסתובבות פה ושם).זה לא יהיה מקצועי כמו עם מד שיש לך אבל עדיף מכלום.פשוט חראם על התמונות שלנו...בזכות אנשים כמוך TIME בחרו את הגולש לאיש השנה 2006.תודה.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר אני באמת לא מכיר פיתרון "אנושי" שמאפשר יצירה של טבלאות LUT בשביל כיול המסךכאשר מדובר בתוכנות כגון Adobe Gamma או Perfect Suite.אני ממליץ לפחות לנסות לכייל את הנקודה הלבנה של המסך ב OSD בייחוד אם נדמה לכם שהמסך שלכםאדום,ירוק או כחול מידי אתם יכולים לנסות להחזיק דף לבן ליד המסך רק נסו להוריד את הבהירות לפני.מומלץ להוריד את הבהירות לרמה נורמלית שלא תזיק לכם לעיניים.ה VP930 מגיע עם בהירות גבוהה מאוד אבל ה 2407 יכול ממש לשרוף לכם את העיניים עם 343cdmבהשוואה לו הVP930-3 מגיע עם 258cdm, אלא בהירויות מטורפות ניתן ואף מומלץ להוריד אותם בלי שתפגעיכולת הצגת הצבעים של המסך.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים ארז, כשאתה אומר "לכוון את הנק' הלבנה" לך זה מאוד פשוט...לנו, זה ממש שחור :-)תוכל באמת להשקיע בזה קצת? וזה יהיה מאמר רשמי באתר?תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים תודה רבה על כתבה מצוינת ומעשירה . אני שוקל לרכוש את המסך הזה מול NEC Multisync LCD195vxm או Samsung Syncmaster 931bf מה דעתך המלומדתתודה מראשבועז
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים בועז - אין מה להשוות. ה-931 מבוסס TN ונחות מה-VP930 בכל פרמטר אפשרי, כולל ארגונומיה.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים ארז אתה פשוט מפתיע כל פעם מחדש אני בדיוק קונה כזה מסך לאחי הגדול, ושמחתי לקרוא את דעתך (כרגיל). בנוגע לכיול, אולי לך זה נראה מופרז, אבל אני בטוח שמספר גדול של חברי פורום לא יתנגדו להגיע אליך הבייתה ביחד עם המחשב והמסך שלהם בשביל לכייל. אם כבר קונים מסך באלפי שקלים, לא עדיף לקבל תמונה מדויקת? אני יודע שאני אשמח להגיע, וכמובן גם לשלם על הטרחה. אשמח אם תשקול את האופציה
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מכיוון שהדיון בהשוואה הסתיים מזמן, הדיון הזה יינעל. בשביל שאלות למיניהם אפשר לפתוח דיון נפרד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.