עבור לתוכן

האם המארז שלי יוכל להכיל בתוכו כרטיס 8800gts וספק ליברטי 500w ?

Featured Replies

פורסם

האם המארז שלי יוכל להכיל בתוכו כרטיס 8800gts וספק ליברטי 500w ?

אני מתכנן להחליף לשני הרכיבים האלה בקרוב מאוד.

המארז שיש לי הוא מארז סטנדרטי של חברת אייבורי למי שמכיר בצבע לבן. לצערי אין לי שמץ של מושג איזה דגם הוא.....

פורסם

אני מניח שמדובר במארז ג'נרי לחלוטין ולכן אין לי שמץ של מושג.

עקרונית זה אמור להתאים,אבל לך תדע עם מארזים ג'נריים.

היתי ממליץ לך לקחת מידות של הכרטיס ופשוט לבדוק פיזית כדי שלא יצא מצב שקנית סתם.

הספק צריך להתאים , רק שאלה לי אלייך - למה דווקא ליברטי 500?

פורסם
  • מחבר

אם אתה זוכר את השאלה הקודמת שלי (ואני מניח שלא) אז קיצר כבר קניתי ספק של tt 500w ואמרת לי להחליף אותו

אז כמו ילד טוב שלחתי אותו חזרה לחברת פנדה וכרגע אני ממתין לזיכוי ולקניית ספק אחר.

מבחינת החברה של הספק קראתי מספק ביקורות והמלצות פה וכולם המליצו עליו.

והסיבה של 500 זה שתיהיה לי אפשרות של שידרוג עתידי לרכיבים שונים...

וחוץ מזה למה לא ? (:

פורסם

אני באמת לא זוכר את ההודעה הקודמת שלך,וואנרמקס אכן חברה מעולה והליברטי 400 שלה פשוט מצווין אבל העניין הוא שבמחיר של ה-500 יש ספקים טובים בהרבה. לשיקולך.

לגבי המארז - היתי יותר ממליץ לך להוציא 200 ש\"ח ולקחת 6A19 או 6A21 ולא לשים חומרה כזו יקרה במארז ג'נרי עלוב

פורסם
  • מחבר

אוקיי....אז דבר ראשון אם תוכל לתת לי איזו שהיא רשימה קצרה של ספקים טובים יותר בקבוצת מחירים דומה זה יהיה מעולה....

דבר שני אם להגיד לך את האמת אין לי שמץ של מושג למה להוציא כסף על מארז ?! אולי זה ישמע לך דבילי אבל ככה לפחות אני חושב

מבחינתי מארז זה משהו שבתוכו נמצאים הרכיבים והוא כולה קופסא שאצלי לפחות נמצאת מתחת לשולחן ובקושי רואים אותה (אני כן אבל שומר על נקיון)......

פורסם

מצטרף לשאלה... למה להוציא כסף על מארז ולא להסתפק בג'נרי?

פורסם

מארז איכותי הוא בדר"כ שקט יותר ומאורר יותר = נעים יותר לאוזן (במיוחד אם משאירים אותו דלוק בלילה)/שומר על הרכיבים (היקרים שלך) בטמפ' מתאימות להם.

ידוע לך שטמפ' גבוהות מזיקות מאוד לרכיבים (כ.מסך/מעבד/HDים וכו')

לא אמרתי להוציא 1000 ש"ח על מארז אבל מארז פשוט ב-200 ש"ח יהיה מעולה אם ניתן.

לגבי הספק - אם אתה לא מוגבל לחנות מסוימת אז Neo HE 500 של Antec צריך לעלות 610 ש"ח בערך (שזה אפילו קצת יותר זול מהליברטי 500 נדמה לי)

פורסם

היי XTRACT

לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון שיש ספקים טובים יותר מליברטי 500 במחיר הזה

חשבתי שליברטי 500 הכי טוב מבין ה 500 וואט

לאילו סבפקים התכוונת שהם באותו טווח מחיר ויותר טובים מליברטי 500?

פורסם

אהלן אהלן.

ליברטי 500W אם תשים לב ממש רחוק מלככב פה ברשימת "הספקים המומלצים שלנו" וזה אחיו הקטן (ה-400) שמככב

כמו שאמרתי בהודעה הקודמת Neo HE 500 של antec צריך להיות מעט יותר זול והרבה יותר איכותי ושקט

פורסם
  • מחבר

אני כרגע מוגבל לקנות רק אצלם (: והם לא מוכרים את הדגם הזה........

פורסם

לכן שאלתי מאיזו חנות אתה מעוניין לקנות

פורסם
  • מחבר

אין גבול לדברים !!!!!!!!!! חחחחחחחחחח...........ואני התחלתי מזה שאני לא רוצה להוציא על ספק יותר מ- 300 שקל.

משום מה לא רשום שם שיש אחריות על זה בניגוד לשאר הספקים.

שאלה נוספת למה הוא יותר טוב ? הסתכלתי על הנתונים של שניהם וההספק המירבי של אנרמאקס ב- 12 וולט הוא 22 אמפר לעומת הקרוסייר שהוא רק 18 אמפר.......

פורסם

ה-HX 520 עדיף מכל בחינה.

ומסתכלים על ההגבלה הכוללת של המסילות V12.

בקורסאיר יש 480W

בליברטי 500 רק 384W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים