עבור לתוכן

בעיה עים המעבד עזרה !!

Featured Replies

פורסם

שלום כולם יום שישי החלטתי שבא לי לנקות אמק מהמחשב הכל הלך טוב הוצאתי את המעבד עים המערכת מה שלא הייתי צריך לעשות

וחיברתי בחזרה הכל הפעלתי את המחשב אני נרואה הוא פועל על ריק

רק המאווררים פועלים וזה

אז פתחתי את המחשב בדקתי גיליתי שלא חיברתי טוב את המעבד במקום והתעקמו לי כמה פינים ניסיתי ליישר אותםם אבל הם היו רבים מדיי ויש לכאלה שנשברו

חשוב לציין אני לא טכנאי

בכל מקרה יש לי אחריות על דבר כזה למעבד ? יש לי עליו אחריות לכל החיים יש מצב שאייבוקרי יסדרו לי את זה ?

המחשב חדש רק 4 חודש עבר עליו

זה המעבד

Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2

תודה לעוזרים עצות ואים אתם אומרים שלאט יחליפו לי תציעו לי על מעברים אחרים שיתאימו לי למחשב לוח אם של MSI K9N NEO

פורסם

אין אחריות על נזק פיזי, כשמכניסים מעבד לסוקט שלו לא צריך להפעיל כוח, אם אתה מוצא את עצמך מפעיל כוח ולו הקטן ביותר על-מנת שהמעבד יכנס לסוקט שלו זה אומר שאתה לא מכניס אותו בצורה נכונה.

פורסם

אין שום סיבה להוציא את המעבד בשביל לנקות אבק

וכנ"ל אני בטוח שלא יחליפו לך את המעבד כי זה ברור שזה שבר ונגרם ע"י המשתמש

פורסם
  • מחבר

במידה ולא יחליפו לי כדאי לקנות את אותו מעבד ?? ראיתי בפנדה באתר שהמעבד שלי הכי משתלם אני לא יודע

[br]פורסם בתאריך: 10.02.2007 בשעה 21:32:39

או אים יש מעבד אחר שאתם ממליצים שלא עולה הרבה

והקטע הוא שלמעבד היתה המערכת קירור מודבקת ויש לה נעילנ ולא נתנה לי לפתוח את הנעילה של הסוקט רק עכשיו אני יודע את ה

יש לי ידית לסוקט בלוח אם

ואני לא יכול לפתוח אותה ולהגכניס את המעבד כי המערכת קירור מפריעה

היא מודבקת למעבד

פורסם

סה"כ המעבד שהיה לך הוא סבבה, אבל בכל מקרה, כל מעבד שאתה קונה, תעשה טובה לעצמך, תשלם עוד 100-150 ש"ח עבור הרכבת המעבד במעבדה...

פורסם
  • מחבר

לא זה בסדר אח שלי טכנאי חומה של מחשבים פשוט לא התייעצתי איתו וניסיתי להרגיש הטכנאי בעצמי

אז אני אקנה אותו מעבד ותגידו אים עכשיו אני רוצה לשים את המערכת קירור שמודבקת למעבד ההרוס שווה בכלל או לקנות מכרכת קירור של זמן או משו ?

פורסם

אתה יכול להשתמש באותו המאוורר

אם בא לך להשקיע כסף ולקבל יותר שקט תקנה גוף קירור אחר של זלמן או AC לדוגמא

פורסם

חבל...כמה הנזק בשקליים ?

פורסם

טוב חברה זה אני קינגסטייל אני פשוט גולש מחבר

הם לא החליפ]ו לי את המעבד קניתי 4200 DUAL CORE

נכון לעשיו הנזק הוא 1000 שקל

900 יותר נכון בכל מקרה השארתי את המחשב שם שיעשו לי בדדיקה לכרטיס מסך שלחי גם בזמן האחרון אני לא ממש מרוצה ממנו אז אים אני כבר שם השארתי אותו לבדיקה

טוב תודה על ההתייעצות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים