פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים שלום כולם יום שישי החלטתי שבא לי לנקות אמק מהמחשב הכל הלך טוב הוצאתי את המעבד עים המערכת מה שלא הייתי צריך לעשות וחיברתי בחזרה הכל הפעלתי את המחשב אני נרואה הוא פועל על ריק רק המאווררים פועלים וזה אז פתחתי את המחשב בדקתי גיליתי שלא חיברתי טוב את המעבד במקום והתעקמו לי כמה פינים ניסיתי ליישר אותםם אבל הם היו רבים מדיי ויש לכאלה שנשברו חשוב לציין אני לא טכנאי בכל מקרה יש לי אחריות על דבר כזה למעבד ? יש לי עליו אחריות לכל החיים יש מצב שאייבוקרי יסדרו לי את זה ?המחשב חדש רק 4 חודש עבר עליו זה המעבדAmd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 תודה לעוזרים עצות ואים אתם אומרים שלאט יחליפו לי תציעו לי על מעברים אחרים שיתאימו לי למחשב לוח אם של MSI K9N NEO
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אין אחריות על נזק פיזי, כשמכניסים מעבד לסוקט שלו לא צריך להפעיל כוח, אם אתה מוצא את עצמך מפעיל כוח ולו הקטן ביותר על-מנת שהמעבד יכנס לסוקט שלו זה אומר שאתה לא מכניס אותו בצורה נכונה.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אין שום סיבה להוציא את המעבד בשביל לנקות אבקוכנ"ל אני בטוח שלא יחליפו לך את המעבד כי זה ברור שזה שבר ונגרם ע"י המשתמש
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר במידה ולא יחליפו לי כדאי לקנות את אותו מעבד ?? ראיתי בפנדה באתר שהמעבד שלי הכי משתלם אני לא יודע [br]פורסם בתאריך: 10.02.2007 בשעה 21:32:39או אים יש מעבד אחר שאתם ממליצים שלא עולה הרבה והקטע הוא שלמעבד היתה המערכת קירור מודבקת ויש לה נעילנ ולא נתנה לי לפתוח את הנעילה של הסוקט רק עכשיו אני יודע את ה יש לי ידית לסוקט בלוח אם ואני לא יכול לפתוח אותה ולהגכניס את המעבד כי המערכת קירור מפריעה היא מודבקת למעבד
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים סה"כ המעבד שהיה לך הוא סבבה, אבל בכל מקרה, כל מעבד שאתה קונה, תעשה טובה לעצמך, תשלם עוד 100-150 ש"ח עבור הרכבת המעבד במעבדה...
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר לא זה בסדר אח שלי טכנאי חומה של מחשבים פשוט לא התייעצתי איתו וניסיתי להרגיש הטכנאי בעצמי אז אני אקנה אותו מעבד ותגידו אים עכשיו אני רוצה לשים את המערכת קירור שמודבקת למעבד ההרוס שווה בכלל או לקנות מכרכת קירור של זמן או משו ?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אתה יכול להשתמש באותו המאוורראם בא לך להשקיע כסף ולקבל יותר שקט תקנה גוף קירור אחר של זלמן או AC לדוגמא
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים טוב חברה זה אני קינגסטייל אני פשוט גולש מחבר הם לא החליפ]ו לי את המעבד קניתי 4200 DUAL COREנכון לעשיו הנזק הוא 1000 שקל 900 יותר נכון בכל מקרה השארתי את המחשב שם שיעשו לי בדדיקה לכרטיס מסך שלחי גם בזמן האחרון אני לא ממש מרוצה ממנו אז אים אני כבר שם השארתי אותו לבדיקה טוב תודה על ההתייעצות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.