עבור לתוכן

צריך טיפים ועצות למבחן בתנ"ך...

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מועד ב' ביום שלישי ורציתי שתתנו לי כמה עצות וטיפים לבמחן בתנ"ך בכללי...

פורסם

הטיפ הכי טוב שיש לי לתת לך זה ללכת לחנות ולקנות ספר אדום ועבה של "פלורה וינצקי" שהוא הסיבה היחידה לכך שבכלל עברתי בתנך (סופי 80+) למרות שכל השנה גירדתי את הנכשל מלמעלה.

פורסם

ספר באמת מעולה

פורסם

אפשר לדעת מה מיוחד בספר הזה?

זה סוג של בכנה לבגרות או מדבר על נושאים בכלליות?

כי גם אני צריך משהו שיעזור לי בתנ"ך...

פורסם

זה ספר כללי - לא מיקוד. (למרות שקניתי גם את המיקוד שלה כדי שהכל יהיה מסודר כמו שצריך)

הוא מכיל את רוב (אם לא את כל) החומר שרוב בתי הספר לומדים במהלך השנה,יש חלקים של קריאה מודרכת שהולכים איתך שלב אחרי שלב,יש שאלות בנוסח בגרות יחד עם תשובות,פירושים נהדרים - אחרי שראיתי את הציון שלי בתנך החלטתי שאני פשוט אמליץ עליו לכולם.

בנתיים הספר עבר לחברה שלי והציונים שלה עלו פלאים

פורסם

זאת אומרת שאני יכול לקנות אותו גם כיום בלי שום קשר לבגרות? לכיתה יא'?

פורסם

יש ספרים בסגנון כזה בתנ"ך וגם בעוד מקצועות שעוזרים בלמידה עצמית בחומר של כיתה ט'?

פורסם

בהחלט כן.

זה מה שאני עשיתי,קניתי אותו ולמדתי איתו למבחנים וגיליתי להפתעתי ש-90% מהשאלות של המורה זהות לחלוטין לשאלות (שיש עליהן תשובות) בספר וגם חברה שלי (שהיא בב"ס אחר) גילתה דבר דומה.

תוך כמה ימים לחצי מהשיכבה שלי היה את הספר.

כשהבגרות התקרבה קניתי גם את המיקוד שלה

פורסם

הספר הזה מתאים גם לכיתה י' ?

פורסם

בהחלט כן.

זה מה שאני עשיתי,קניתי אותו ולמדתי איתו למבחנים וגיליתי להפתעתי ש-90% מהשאלות של המורה זהות לחלוטין לשאלות (שיש עליהן תשובות) בספר וגם חברה שלי (שהיא בב"ס אחר) גילתה דבר דומה.

תוך כמה ימים לחצי מהשיכבה שלי היה את הספר.

כשהבגרות התקרבה קניתי גם את המיקוד שלה

זה היה בשבילי או בשבילו?

יש ספרים בסגנון כזה בתנ"ך וגם בעוד מקצועות שעוזרים בלמידה עצמית בחומר של כיתה ט'?

פורסם

בישבילך אדון EVIL

לגבי ספרים לכיתה ט' - אין לי מושג,סורי. אבל שווה לך לבודק אולי יש פלורה וינצקי גם לחטיבת הביניים

פורסם

אוקיי, תודה :)

אני אקנה את הספר בהקדם האפשרי :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 10.02.2007 בשעה 21:16:01

תגיד, אתה מדבר במקרה על הספר הזה?

http://www.reches.co.il/article_page.asp?id=313&scid=32

tanachvarod.jpg

פורסם

לפי הכריכה אז כן. לי אומנם יש המהדורה האדומה אבל הבנתי שזה "ישן" כי אני כבר זקן וסיימתי שנה שעברה.

זו המהדורה המעודכנת מה שהראת פה

פורסם

אה אוקיי, זה הספר שהמורה שלי משתמשת בו :silly:

פורסם

הספר הזה מתאים גם לכיתה י' ?

הוא מתאים לתיכון בכללי, יש בו את כל החומר לפי תוכנית הלימודים של משרד החינוך.

איתו קיבלתי 97 במתכונת ו95 בבגרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים