עבור לתוכן

מבקש המלצה לחנות מחשבים עם איש מכירות מבין באיזור ת"א/ר"ג

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לבנות מחשב ולהתייעץ לגבי כל רכיב עם איש מכירות טכני שיודע להסביר את ההבדלים ואף לתת המלצות לא אינטרסנטיות.

חנות אמינה עם אחריות.

עדיפות לחנות שתהיה בת"א או ר"ג עם אפשרות חניה.

מחירים תחרותיים, לא חשוב שיהיה הכי זול אבל לא יקרנים מידי.

הייתי ב KSP שם קניתי בעבר כמה פעמים אבל המוכר שם מתקתק אותי במהירות ולא ממש עוזר ("זה מסך מצויין אתה לא צריך יותר מזה", במקום להסביר לי על קונטרסט וזויות צפיה...)

אשמח אם למישהו יש כאן המלצה לחנות כזו עם שירות מכירה מקצועי ואדיב.

תודה.

פורסם

תרחיק קצת מרמת גן למונסון ותמצא את מה שאתה מחפש ::)

פורסם

הכוונה אני מניח לזיגזג

www.zigzag2000.co.il

פורסם

גם לוג'יק ברמת גן בסדר גמור כחנות.

אבל אם אתה צריך מפרט, אולי עדיף שלא תסתמך על אנשי מכירות ותבקש מפרט פה בפורום.

ובין כה וכה, אתה לא קשור למפרטים.

הועבר לפורום כללי.

פורסם
  • מחבר

תודה לממליצים.

הזמנתי בסוף בזיגזג, האיש מכירות שב סגר איתי בסבלנות מדהימה מפרט ב 45 דקות שיחה טלפונית, עברנו רכיב רכיב והוא נתן הסברים והמלצות בצורה נהדרת.

גם אהבתי את זה שהם עושים בדיקות למחשב של סטרס 48 שעות, מונע בוודאי את כל הקטע שאח"כ אתה יכול לגלות צ'יפ זכרון דפוק או רכיב אחר.

המחיר נראה לי ב 5-7% יותר יקר מחנויות כמו KSP, שבמפרט הלא זול שלי זה יוצא 500-600 ש"ח בהחלט לא מעט אבל אם שום רכיב לא יתקלקל בטווח של שנה שנתיים זה כבר שווה.

בלוג'יק קניתי בעבר לא מעט פעמים מחשבים קומפלט עובר לקוחות/חברים שלי בעבר והם היו טובים, הבעיה שהם לא נגישים ואין חניה נורמלית שם, אז במקרה מסויים סתם קיבלתי דו"ח ובמקרים אחרים נאלצתי לסחוב מחשבים ומסכים על הגב למרחק...

פורסם

תתחדש על המחשב החדש !!!!!!

מה לעשות שיש חנויות שמחזיקות את הסוכנים שלהם כמו ציידים !!! שלרוב רואים בלקוחות מטרה וכל סוכן רוצה להספיק כמה שיותר לקוחות ככה הם יקבלו בונוסים .אבל לא כל העסקים ככה!!! ואלה שכן נמנע משמם..ערב טוב ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים