פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים בחודש חודשיים הקרובים נגלה הוזלות ענק ברכיבי המחשבים.מעבדים, זיכרונות, כרטיסי מסך ועוד ועודעכשיו אחרי שניגמרה חגיגת הקניות של הקריסמס והעולם המערבי מיצה את יכולת הקניה שלו, שום דבר לא יעצור את היצרנים מלתת לנו הנחות ענק, רק שנקנה.
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים ואתה אומר את זה בתור...?אם כבר אז ההוזלה תבוא בעקבות סוף השנה הנוכחית, ולאו דווקא בגלל הXmas.
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים סבבה זה יהיה טוב מאוד אני רוצה כרטיס מסך חדש וכמובן שיה עוד מעבד ונגיד קצת ראם...
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים מחבר אם כבר אז ההוזלה תבוא בעקבות סוף השנה הנוכחית, ולאו דווקא בגלל הXmas.אני מקווה שאתה לא מאלה שמאמינים שאת המתנה מתחת לעץ הביא סנטה...
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים חחחחחחחחח פעם כן הייתי מאמין בזה... 8) זה דווקא נחמד? לא? ;D זה נחמד... אבל אם ה"סנטה" יותר מידי נדיב לאט לאט עוברים דירה מוכרים מכונית אחת... הכל כדי ש"סנטה" יוכל להביא מתנות גדולות ויפות יותר..
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים סבבה זה יהיה טוב מאוד אני רוצה כרטיס מסך חדש וכמובן שיה עוד מעבד ונגיד קצת ראם... מה רע הכרטיס שלך ? הוא מצויין ! ד"א ה-R9500 צריך ליהות ~ באותה אמה של הכרטיס שלך רק אם תמיכה ב-DX9
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.