פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים כולל חופשים כמובן (שפסח ביניהם =] )קשה לעיכול...סוף סוף עפים מהבצפר המעפן הזה
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים החיים שלכם רק מתחילים....בצבא תעשו קורס (אם תגיעו לתפקיד טוב) ותלמדו גם, אחרי זה לימודים גבוהים... יש זמן עד שבאמת מפסיקים ללמוד....עריכה: בעצם בחיים אף פעם לא מפסיקים ללמוד....
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אני חושב שצריך לנצל את התקופה הזאת עד הסוף. כי אני בטוח שמתישהו בעתיד אני אתגעגע לחברים ולזמן הזה ש90% ממנו הוא חופש.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים החיים שלכם רק מתחילים....בצבא תעשו קורס (אם תגיעו לתפקיד טוב) ותלמדו גם, אחרי זה לימודים גבוהים... יש זמן עד שבאמת מפסיקים ללמוד....עריכה: בעצם בחיים אף פעם לא מפסיקים ללמוד....אני רק מתבעס יותר שאני חושב על זה!! :-\ :-\אבל לא נורא עוד מעט נגמר עוד פרק בחיים!בהצלחה לכל השמיניסטים בהמשך הדרך!!
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אני רק מתבעס יותר שאני חושב על זה!! :-\ :-\אבל לא נורא עוד מעט נגמר עוד פרק בחיים!בהצלחה לכל השמיניסטים בהמשך הדרך!!אין מה להתבאס, כל פרק שנגמר בחיים, יש אחריו התחלה חדשה, שמביאה לקשרים חדשים והתנסויות חדשות...
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אתם חושבים שזה דבר טוב?אתם תתגעגעו לבית הספר מהר מאוד חמודים...דווקא אני מתגעגע יותר לצבא מאשר לביצפר...
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים איך אני שונא שתמיד הטמבלים בתיכון "מתים לסיים כבר". תוך מקסימום שנה ואתם תמותו לחזור לתיכון.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר למה אתה אהבת ללמוד?ולמה לבאס, אני יודע עוד חודשים אין יותר בצפר. בקשר למה שיהיה אחרי זה כשיגיע היום נדברעד אז תנו לי להנות מזה שלא הולך להיות לי יותר בצפר!!! בחיים
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים כל אלו שמגיבים ואומרים "עוד שנה תרצו לחזור" וכו', לפני כמה זמן סיימתם בי"ס?לא יודע איפה הייתם או איפה למדתם, אבל ב 10 שנים האחרונות המצב הידרדר בצורה דרסטית.בי"ס הפך ללא פחות מסיוט, לפחות אצלי (אורט טבעון)אין סיכוי שאני אתגעגע להיכל הזוועות הזה.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אני סיימתי ללמוד לפני 4 שנים כמעט ואני בהחלט מתגעגע לבית ספר.. מסגרת כל כך כיפית וגמישה, עם הרבה חבר'ה והרבה צחוקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.