פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אוקי יש לי מחשב ישן לוחם אם של אינטל מעבד 1.7 P ושתי זיכרונות של RDRAM כל אחד 128בכל מקרה רציתי לקנות זיכרון נוסף למחשב אז הוצאתי את אחד הזיכרונות כדי ליראות ולהיזכר איך נראה הכרטיסואז שהחזרתי אותו שמתי אותו הפוך. ומה שזה יצר זה ריח רע מהלוח אם ומסך שלא נדלק במקום זה אני מקבל שלושה צפצופים שאני מדליק את המחשבוגם ברגע שהכרטיסים יושבים בצורה המדויקת המסך כבר לא נדלקהאם שרפתי את הלוח אם? או שיש פיתרון להחזיר את המחשב הזה לצורה נורמטיבית של עבודה
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים תוציא את 2 הזיכרונות,תדליק אוק חזק בחדר, ותבדוק אם אחד הפינים התקפל קצת, או שיש עליו טיפה שחור,אם אין,תבדוק אותו דבר בכ. מסך.אם אין בכניסות של הזיכרון תבדוק טוב טוב אם לא נשרף..
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר כן ניסית לנקות טוב את כל המחשב מאבק ולראות אם אחד מהפינים התקפל אבל שום דברהצפצופים עדיין קימים וזה לא נראה לי שהלוח אם נשרףכי אני יודע שבדרך כלל שיש צפצופים כאלה זה אומר שהמחשב מנסה לתקשר להסביר לי את הבעיהזה שתי צפצופים שניה שקט ועוד צפצוף נוסף
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים 99% שהלך הלוח....בכל אופן תפרט על הציפצופים (ארוכים קצרים)..ותתחיל לחפש לוח חדש..(ותבדוק טוב מה עוד הלך)..
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אם אתה יודע את חברת ה-BIOS שלך ואת גירסתו, תוכל להיכנס לאתר הבית של החברה ולבדוק את רשימת ה-error beep code, של אותו ה-bios, יש שם רשימת תקלות לכל קומבינציה שונה של ביפים.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר אני כבר החלפתי מחשבאבל חבל לזרוק את המחשב הישן אולי יש דרך לפתור את הבעיהזה צפצופים קצרים ואחרי שלושה צפצופים יש דקט והמסך לא דולק בכל הזמן הזה אבל המחשב כנראה פועל כרגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.