עבור לתוכן

1.5 ג'יגה יספיק לויסטה+משחקים כבדים ?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני כרנאה הולך ליקנות את ה- G86 ובלי ויסטה הוא לא שווה כלום אז אני רוצה לדעת לפני שאני קונה איך ויסטה תריץ אצלי משחקים כבדים,

ולא אכפת לי לבטל את כל האפקטים כולל AERO.

עריכה :

מספיקה גם עדות של מישהו ששיחק בויסטה עם 1.5 ג'יגה !

פורסם

1. מי אמר שבלי ויסטה הוא לא שווה כלום ? 8800GTX לא שווה כלום בלי ויסטה ?! ממש לא.

2.למישחקים כבדים על XP היום כבר צריך 2GB. ככה שזה גם בויסטה.

סתם לדוגמה אובליביון וגוטיק 3 יושבים בכיף על 1.5GB+- אצלי בלי קשר למערכת הפעלה ככה שסה"כ השימוש בזיכרון הוא באיזו ה 1.9GB בכיף.. קורה שרואים גם 2.0GB.

פורסם

מחזק ^^^^^^

2.0 ג'יגה במשחקים של היום זה כבר לא נדיר.

היתרון של VISTA בהרצת משחקים חדשים נובע אך ורק מהתמיכה ב-DX10 - כשיהיה לך משחק כזה, תתקין.

פורסם
  • מחבר

אז אני שואל האם אני אוכל לשחק בויסטה בלי שזה יפגע בביצועים ?

זתומרת אם אני אשחק משחק של DX9 על XP אז ייצא אותו FPS כמו שאני אשחק בויסטה ? , זאת הכוונה !

ראיתי כתבה בגיים ספוט שמשווה בין 2GB ל 1GB וחצי GB אז בחצי יש הפרש משמעותי כמעט תמיד , בג'יגה יש הפרש

לא כזה משמעותי (בד"כ) וב 2 GB לפעמים יש יותר FPS בויסטה אז אני רק רוצה לדעת איך זה עם גי'גה וחצי...

פורסם

תחלס הירידה בביצועים בויסטה זה בעיקר ביגלל דריברים לא בשלים מספיק.

וכשיהיו כאלה לא אמור להיות הפרש גדול בין XP לויסטה.

אני רק אומר ש1.5 יכול לא להספיק כבר היום וכבר בXP בתנאים מסוימים .

פורסם
  • מחבר

מה ?!

מתי 1.5 ג'יגה לא מספיק ? אפילו באוביליון אין הפרש בין 1.5 ל 2 אז תעשו לי טובה...

תחלס הירידה בביצועים בויסטה זה בעיקר ביגלל דריברים לא בשלים מספיק.

וכשיהיו כאלה לא אמור להיות הפרש גדול בין XP לויסטה.

אתה בטוח ? יש לך מקור לטענה הזאת ?

פורסם

אתה בטוח ? יש לך מקור לטענה הזאת ?

אני יכול לתת חיזוק שזה נכון, אחרי שעדכנתי לדרייבר האחרון של נוידיה X64 לויסטה, השתפרו הביצועים במיוחד ב-OPGL.

פורסם

נראה לי שאתם קצת מגזימים....שאני מסתדר מצויין ב-xp עם ג'יגה זיכרון וממשחקים(עד עכשיו רק גוטיק עשה לי בעיות בגלל הזיכרון וגם זה נפתר כמעט לגמרי עם הפאצ'ים שיצאו...).

יש לי חבר שמריץ ויסטה אולטימייט עם 512(!!!)mb של זיכרון והוא אומר שזה עובד יחסית בסדר...אני שוקל לעבור בקרוב לוויסטה עם הג'יגה שלי...אני רק מקווה שאני אוכל להמשיך לשחק כמו עד עכשיו ובלי שהביצועים ירדו דרסטית...

פורסם

הכל תלוי בסף הרגישות של כל אדם אינדיבידואלי. יש כאלה שלא ירגישו הבדל של 20% בביצועים ("יחסית בסדר") או לא יעשו מזה עניין גם כשזה קורה ב-80% מזמן השימוש שלהם, ויש כאלה שלא יוכלו לישון בלילה אם יאבדו 2% בביצועים בדיוק 5% מהזמן (משחק מסוים)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים