עבור לתוכן

אם איזה צג LCD אפשר לעבוד עם התוכנה CrystalFontz ?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שיש פה מדריך להכין אבל זה קשה בשבילי מידי ואני רוצה לקנות צג LCD מוכן רק להרכיב אותו ולהשתמש בתוכנה CrystalFontz או בתוכנה אחרת שאפשר יהיה לרשום סתם לדוגמה "AVI" מבינים או שיראה איזה שיר מתנגן בווינאמפ על מה אתה ממליצים ?

אם אפשר אז שיהיה אפשר לרשום בו גם בעברית לא חייב

אם אין דרך וחייבים להכין ויש מישהו שמבין ויודע איך לעשות את זה ומוכן לעזור והוא מהצפון באיזור צפת-טבריה אז בבקשה שיגיד

כי אני לא יודע איך עושים את זה

פורסם

כל צג תואם HD44780 יתאים. אופן החיבור שלו הוא מאוד פשוט, אתה יכול לקרוא את המדריך שכאן.

פורסם

לא מייבאים לארץ צגים מוכנים לחיבור למחשב, אתה כנראה תאלץ לחבר אותו בעצמך או לקנות אחד מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

יש אתרים שמוכרים את הצגים האלה ושולחים לארץ?

פורסם

כן

הרבה....

תצטרך לחפש

אבל זה יצא לך ממש יקר כי גם הצג יותר יקר וגם המשלוח זה כסף.. עדיף לקנות מסך בגרושים ולהרכיב אותו.. זה כיף וזול

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר אתר כזה?

לא הבנתי את הקטע של ההלחמה מחברים רגיל ליציאה של המדפסת בחוץ ומכניסים את הכבל לתוך המארז מאחורה חותכים את הקצה ואז מלחימים לפי המפה לצג?

אם כן איפה אני יחבר את המדפסת?

פורסם

1)אם היית קורא את המאמר היית רואה כי במאמר מופיעות שתי החברות שמרכיבות כאלו מסכים, שתיהן שולחות לארץ... לינקים במאמר.

2)אכן מחברים צד אחד לפלאג המדפסת ואת הצד השני של הכבל מלחימים למסך.

3)כל פעם שתרצה להשתמש במדפסת תאלץ לנתק את הכבל של ה LCD ולחבר את הכבל של המדפסת.

פורסם

3)כל פעם שתרצה להשתמש במדפסת תאלץ לנתק את הכבל של ה LCD ולחבר את הכבל של המדפסת.

או שתחבר אותה ל-USB (במידה והיא תומכת בכך).

פורסם

אפשר פשוט לפרק אחד ממילונית (כמוני:)

פורסם
  • מחבר

יש פה מישהו שמוכן לעזור לי באי סי קיו להרכיב את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים