עבור לתוכן

שימוש בטלוויזיה LCD בתור מסך מחשב

Featured Replies

פורסם

האם מומלץ? אם כן, למה צריך לשים לב לפני שקונים?

פורסם

בד"כ לא מומלץ, אלא אם כן השימוש ה"מחשבי" היחידי שתעשה איתה יהיה לפתוח My computer וללחוץ לחיצה כפולה על הסרט.

הרזולוציה היא בד"כ לא כל כך טובה יחסית לגודל מה שאומר שקצת קשה לשבת ולעבוד איתה כאילו הייתה מסך מחשב.

הרבה פעמים החיבור DVI של הטלויזיה הוא לא הדרך הכי טובה לראות בה ואתה לא רוצה להתחיל להתעסק עם לחבר אותה ב component למחשב...

פורסם

חיברתי טלוויזית LCD של PROVIEW בגודל 32" שתומכת בכניסת VGA עם רזולוציה של 1300 על 760 (טלוויזיה ממש זולה יחסית, בסיבות ה 4000 שקל), רואים דווקא די טוב, כמובן שזה לא ואוו מדהים באיכות של HD, אבל זה בהחלט מספק להרבה דברים.

פורסם
  • מחבר

האם זה מספיק טוב לעבודה יומיומית ואופיס ואינטרנט או שזה טור רק לסרטים ומשחקים?

פורסם

האמת שזה די תלוי בטלויזיה ובגודל המסך.

אבל בעקרון ממש ממש לא מומלץ לעבוד בשגרה על מסך טלויזיה.

פורסם
  • מחבר

מדובר בטלויזיה בגודל 26" מחיר כ3000 ש"ח. המכשיר תומך ברזולוציה 768X1366, כרטיס המסך שלי תומך. אני מתכוון לעבוד בממשק DVI כאשר לכרטיס שלי יש יציאה כזו ולמסך יש כניסה כזו.

השאלה היא האם ניתן יהיה לראות טקסטים כמו שצריך כשעורכים מסמכי אופיס או גולשים באינטרנט? סרטים בטח שיראו טוב. ומה עם משחקים?

פורסם

מאוד לא מומלץ, טלויזית LCD בנויה להיות בהירה מאוד (600-500cdm) זו בהירות שבמרחק צפיה של מסך מחשב

תגרום לך לכאבי ראש, עבודה על וורד ממש בלתי אפשרית בגלל הרזולוציה הנמוכה והרקע הלבן הבוהק.

גלישה באינטרנט גם מוגבלת ואין לטלויזיות LCD מצב PIVOT.

למשחקים וסרטים הטלוזיזיה תתאים, לשאר השימושים מומלץ מסך מחשב.

פורסם
  • מחבר

למה הרזולוציה לא תספיק? אני גם ככה משתמש ברזולוציה 768X1024, אז מה זה משנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים