פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אני שוקל להחליף את השילוש של הלוח אם מעבד וזיכרונות כדי לקבל תמיכה ב ddr2 אבל אני לא יודע אם זה שווה כי מתי שהוא יעברו ל ddr3 אז אולי שווה לחכות עם זה...או שהקונרויים של היום יתמכו ב ddr3 ?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים לא רק שהשנה, לפי התוכנית המקורית H1.ד"א בקשר למעבדים, אתה יכול להיות רגוע כי במעבדי Intel בקר הזיכרון תלוי בלוח אם בלבד (במידה וDDR3 מושק, יש צורך בלוח אם חדש בלבד).
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים בכמה אני יכול למכור את השילוש שלי בערך? (מעבד, לוח וזיכרונות)אתה מתכנן מוקדם מדי....
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים צודק.ההשקה יכולה להתעקב, מחירים יכולים להשתנות, מוצרים יכולים לצאת וכו'.אתה לא יכול לתכנן מראש, כי אין לדעת מה יקרה (וגם זה לא משהו שמתרחש מחר).
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר הבעיה שבעתיד יהיה לי הרבה יותר קשה למכור את השילוש שיש לי עכשיו וגם אני יקבל עליו פחות כסף...במקום נגיד להחליף לקונרו ואז יש לי מעבד שתומך ב ddr3.. (או לפחות יתמוך לפי מה שהבנתי)
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים זה לא המעבד אלה הלוח (ערכת השבבים)..בכל מקרה גם אם תקנה מערכת חדשה את הלוח והזיכרונות תצטרך להחליף בטוח...אז עדיף לחכות ולראות לאן הדברים הולכים...
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים הבעיה שבעתיד יהיה לי הרבה יותר קשה למכור את השילוש שיש לי עכשיו וגם אני יקבל עליו פחות כסף...במקום נגיד להחליף לקונרו ואז יש לי מעבד שתומך ב ddr3.. (או לפחות יתמוך לפי מה שהבנתי)מי מבטיח לך שאינטל לא תשנה סוקט?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מי מבטיח לך שאינטל לא תשנה סוקט?גם אם היא תעבור לתושבת חדשה, לוחות אם עם תמיכה בDDR3 לLGA775 יצאו (במיוחד כי DDR3 יושק לפני כל מעבר אפשרי).
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים לא רק שהשנה, לפי התוכנית המקורית H1.ד"א בקשר למעבדים, אתה יכול להיות רגוע כי במעבדי Intel בקר הזיכרון תלוי בלוח אם בלבד (במידה וDDR3 מושק, יש צורך בלוח אם חדש בלבד).ומה יקרה אם אינטל יעברו ללוח עם מספר פינים שונה?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים באמת שאלה טובה...יש אוליי איזה מידע אם אינטל מתכננת לשנות סוקט? כלומר הם יישארו עם ה775 לכול מעבדי ה64 ביט הקרובים לפחות לא? סתם בלאגן החלפת הסוקטים האלה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.