עבור לתוכן

DDR 3, מתי?

Featured Replies

פורסם

אני שוקל להחליף את השילוש של הלוח אם מעבד וזיכרונות כדי לקבל תמיכה ב ddr2 אבל אני לא יודע אם זה שווה כי מתי שהוא יעברו ל ddr3 אז אולי שווה לחכות עם זה...

או שהקונרויים של היום יתמכו ב ddr3 ?

פורסם

אם אני לא טועה הDDR3 מגיע רק ב2008/9.

פורסם

לא רק שהשנה, לפי התוכנית המקורית H1.

ד"א בקשר למעבדים, אתה יכול להיות רגוע כי במעבדי Intel בקר הזיכרון תלוי בלוח אם בלבד (במידה וDDR3 מושק, יש צורך בלוח אם חדש בלבד).

פורסם
  • מחבר

בכמה אני יכול למכור את השילוש שלי בערך? (מעבד, לוח וזיכרונות)

פורסם

בכמה אני יכול למכור את השילוש שלי בערך? (מעבד, לוח וזיכרונות)

אתה מתכנן מוקדם מדי....

פורסם
  • מחבר

אתה מתכנן מוקדם מדי....

למה אתה מתכוון?

פורסם

לזה שאתה ממהר למכור/לקנות ושואל שאלות...כאילו הDDR3 כבר בחנויות..

פורסם

צודק.

ההשקה יכולה להתעקב, מחירים יכולים להשתנות, מוצרים יכולים לצאת וכו'.

אתה לא יכול לתכנן מראש, כי אין לדעת מה יקרה (וגם זה לא משהו שמתרחש מחר).

פורסם
  • מחבר

הבעיה שבעתיד יהיה לי הרבה יותר קשה למכור את השילוש שיש לי עכשיו וגם אני יקבל עליו פחות כסף...

במקום נגיד להחליף לקונרו ואז יש לי מעבד שתומך ב ddr3.. (או לפחות יתמוך לפי מה שהבנתי)

פורסם

זה לא המעבד אלה הלוח (ערכת השבבים)..בכל מקרה גם אם תקנה מערכת חדשה את הלוח והזיכרונות תצטרך להחליף בטוח...

אז עדיף לחכות ולראות לאן הדברים הולכים...

פורסם

הבעיה שבעתיד יהיה לי הרבה יותר קשה למכור את השילוש שיש לי עכשיו וגם אני יקבל עליו פחות כסף...

במקום נגיד להחליף לקונרו ואז יש לי מעבד שתומך ב ddr3.. (או לפחות יתמוך לפי מה שהבנתי)

מי מבטיח לך שאינטל לא תשנה סוקט?

פורסם

מי מבטיח לך שאינטל לא תשנה סוקט?

גם אם היא תעבור לתושבת חדשה, לוחות אם עם תמיכה בDDR3 לLGA775 יצאו (במיוחד כי DDR3 יושק לפני כל מעבר אפשרי).

פורסם

אל תחשוב רחוק מדי, אם אתה רוצה לשדרג-שדרג. אל תחכה עד 2721

פורסם

לא רק שהשנה, לפי התוכנית המקורית H1.

ד"א בקשר למעבדים, אתה יכול להיות רגוע כי במעבדי Intel בקר הזיכרון תלוי בלוח אם בלבד (במידה וDDR3 מושק, יש צורך בלוח אם חדש בלבד).

ומה יקרה אם אינטל יעברו ללוח עם מספר פינים שונה?

פורסם

באמת שאלה טובה...יש אוליי איזה מידע אם אינטל מתכננת לשנות סוקט? כלומר הם יישארו עם ה775 לכול מעבדי ה64 ביט הקרובים לפחות לא?

סתם בלאגן החלפת הסוקטים האלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים