פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים באיזה צבע צבעת?עשיתי מאורר כמו שאתה מתכנן עם לדים,וצבעתי בצבע אפור מטאלי,אבל הוא לא ממש מחזיר את האור+הלדים הם לא ub ולכן יצא לא משהו מדהים...כדאי לך להתחשב בזה...בדרך כלל מאוררים צבעוניים הם שקופים.....אז אתה צריך לפחות שהמאורר יחזיר אור באיכות כלשהי...
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר באיזה צבע צבעת?עשיתי מאורר כמו שאתה מתכנן עם לדים,וצבעתי בצבע אפור מטאלי,אבל הוא לא ממש מחזיר את האור+הלדים הם לא ub ולכן יצא לא משהו מדהים...כדאי לך להתחשב בזה...בדרך כלל מאוררים צבעוניים הם שקופים.....אז אתה צריך לפחות שהמאורר יחזיר אור באיכות כלשהי...תנסה להחליף ל UB , הם יותר מרוכזים, אבל לדעתי גם הרגילים אמורים לעשות עבודה טובה...
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים ^^^^^הכל עובד ונראה סבבה אבל.....לא משהו.....זה היה סתם "מיני פרוייקט" מכל מיני שטויות שהיו לי....zero costרק רציתי לומר את מסקנותיי בנושא...שיצא יותר טוב....
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר עבר חודש!, חודש עד שהחנות המסכנה בעיר שלי הזמינה את הרכיב שאני מנדנד להם כל יומיים שלושה לקנות ועכשיו לפני מספר דקות חזרתי עם הרכיב אני אשתדל היום \ מחר להרכיב הכל ולצלם את כל הרעיון עם לדים UB ולדים רגילים 5ממ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.