פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אמאלה אני עד עכשיו לא קולט את זהעד עכשיו הכל היה חרא והיה איטי או רגיל, ופתאום לפני 5 דקות אני עובר לדיון אחר בפורום והדף נטען בטיל, בודק משחק רשת ואתרים בחו"ל, והם נטענים בטיל!יכול להיות שהם תיקנו את הבעיה ושידרגו משהו?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אותו דבר גם אצליכנראה הם תיקנו את הבעיה בשעה טובה...למרות שאצלי זה מאתמול
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים בדיוק לפני 10 דקות האינטרנט אצלי בקושי זז, ועכשיו הוא טס... (אם לטעון דף ב-2 שניות על אינטרנט של 750 (או איזה מהירות שזה לא יהיה..) זה נקרא לטוס אז טס...)
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אצלי אין שום שינוי... וממתי דפים לא נטענים ב-2 שניות? לפני זה הוא טען לי כל דף באיזה 15-30 שניות
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר לי ב5-10 שניותעכשיו באמת 2 שניות הרגע ספרתיdimax אולי בגלל שיש לך adsl כי אני למשל בכבלים וזה השתפר לפני כמה דקות
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים 012 + כבלים עכשיו אחרי שקראתי את הת'רד הזה נראה לי שיש שיפור ... כיאילו אם לא הייתם אומרים לא הייתי שם לב
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר כל מי שיש לו בעיות שיבדוק את זה מול הספקית / תשתית שלונו ואתה יודע מה התומך אמר לי באותו זמן? שאין מה לעשות וזה בעיה של השרת שאני מתחבר אליו(או שהוא התכוון לכל השרתים בעולם כי זה מה שזה היה נראה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.