עבור לתוכן

עזרה בשיתוף. וגם לגבי alcatal pro

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים עם win98se+ win XP pro

יש לי מודם ITEX , וכמו כן יש לי אופציה להחליף אותו עם חבר שלי שיש לו אלקטל, ואז להפוך אותו לנתב לפי מספר מדריכים שמצאתי ;)

באיזו דרך כדאי לי לחבר בין שני המחשבים

האם להפוך את האלקטל ל-פרו ????

מה ההבדלים למעשה בין השימוש בנתב (אלקטל פרו) לבין השימוש ברשת בין 2 המחשבים בלי ניתוב אלא על ידי מחשב מאסטר וסלייב.

בבקשה תסבירו לי כמו לילד קטן שלא מבין כלום :-[ כי אין לי מושג בכלל בכלל ברשתות, ואני לא מבין כלום.

האם לאחר שיתוף אינטרנט באלקטל-פרו, נוכל לשחק פיפה 2003 אחד נגד השני או שאנחנו צריכים רשת :-[

איזה מין חיבור זה עם האלקטל-פרו ? האם אני צריך למעשה 3 כ.רשת ?

האם אני עדיין יצטרך מאסטר וסלייב בשימוש של האלקטל-פרו ??

או שאני אוכל לגלוש ברשת בכל אחד מהמחשבים ללא תלות במחשב השני ?

אודה לכם מאוד אם תענו לי

פורסם

באיזו דרך כדאי לי לחבר בין שני המחשבים

האם להפוך את האלקטל ל-פרו ????

נתון לשיקול דעתך, לפי ההסברים שתשמע פה. אני למשל החלטתי לא לעשות זאת. הרבה אחרים החליטו כן. רק אתה יכול להחליט.

מה ההבדלים למעשה בין השימוש בנתב (אלקטל פרו) לבין השימוש ברשת בין 2 המחשבים בלי ניתוב אלא על ידי מחשב מאסטר וסלייב.

כאשר אתה מחבר את האינטרנט למחשב אחד ומשתף אותו, המחשב שאליו מחובר האינטרנט יהיה חייב להיות דולק ומחובר כדי שבמחשב השני יהיה אינטרנט. כלומר, האינטרנט תלוי במחשב אחד. מחשב ה"מאסטר". אם אתה תשדרג את המודם, אתה תצטרך לקנות רכזת (שזה מה שמפצל את האינטרנט לשני מחשבים) ואת זה לחבר לכל מחשב בנפרד, ואז אין תלות במחשב כלשהו.

איזה מין חיבור זה עם האלקטל-פרו ? האם אני צריך למעשה 3 כ.רשת ?

להפך. בחיבור עם מאסטר וסלייב צריך 3 כרטיסי רשת. במחשב המאסטר: אחד למודם ואחד ומחשב הסלייב, ובמחשב הסלייב: אחד למחשב המאסטר.

בחיבור עם מודם משודרג, אתה תוכל לחבר את המודם לכל מחשב בנפרד, וככה צריך רק כרטיס רשת אחד בכל מחשב.

בניגוד לרשת ביתית רגילה, הכבלים שתצטרך להשתמש בהם בין הרכזת למחשבים הם כבלים לא מוצלבים.

האם אני עדיין יצטרך מאסטר וסלייב בשימוש של האלקטל-פרו ??

או שאני אוכל לגלוש ברשת בכל אחד מהמחשבים ללא תלות במחשב השני ?

כמו שאמרתי, בחיבור עם מודם משודרג, אין תלות של מחשב אחד בשני.

האם לאחר שיתוף אינטרנט באלקטל-פרו, נוכל לשחק פיפה 2003 אחד נגד השני או שאנחנו צריכים רשת :-[

אני חושב שתוכלו לשחק פיפא אחד נגד השני.

פורסם

חשוב לציין שעצם הפיכת המודם לפרו לא מונעת ממנו להמשיך ולעבוד בדיוק באותה הצורה של גירסת ה-HOME

גירסת הפרו מוסיפה תכונת ראוטר שלא חייבים להשתמש בה.

לאחר השינוי של הסיפרה האחרונה ל 6 המודם מבצע איתחול ועולה כ PRO וכאן גם אפשר להפסיק והכל עובד כרגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים