עבור לתוכן

מסך LCD בעיקר למשחקים עד 2200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחפש מסך LCD למשחקים (חשוב שתהיה תמונה איכותית) אבל שגם יהיה אפשר לגלוש בו באינטרנט ולעשות עבודות כמו שצריך.

התקציב הוא כ2200 ש"ח, מסך 19 אינץ'.

תודה מראש :)

פורסם

יש כמה אופציות

Viewsonic VP930

Samsung 971P

או להוסיף ולקחת Dell 2007FP/WFP

פורסם

עדיף לך להוסיף עוד כמה גרושים בשביל הדל.. מסך מעולה.

פורסם
  • מחבר

קראתי בפורומים של Dell שיש לו banding או משהו כזה... זה נכון? והוא טוב להכל?

אה ועל איזה מהשניים אתם ממליצים יותר? (מהמסכים של דל)

עריכה: איפה אפשר לקנות את המסכים האלו? (אם אסור לפרסם כן אז שלחו בהודעה פרטית ;))

פורסם

הוא טוב להכל, תופעת ה-Banding נפתרה החל מקושחה(Firmware) מגירסה A02 ולכן אין סיכוי שתקבל היום מסך

עם כאלו בעיות. אם אתה צופה בסרטים ומשחק בעיקר מומלצת גירסת ה WFP הרחבה

כך בחשבון שבעזרת מצב ה-Pivot של המסך תוכל לעבוד בקלות על מסמכים ולגלוש באתרי אינטרנט שלא מותאמים למסכים רחבים.

אם השימושים שלך יותר לעריכה גרפית ופחות סרטים תקבל יותר שטח מסך אם תלך על הגירסה הרגילה FP.

ניתן לקנות במספר חנויות, באיזור המרכז LCDTV מחזיקה מלאי ונותנת לפתוח ולבדוק את המסכים בחנות.

באיזור ירושליים יש את Nextop ובאיזור הצפון ניתן להשיג את המסך גם בפנדה(קיסריה לא כל כך צפון אבל עדיין),

תוכל גם לחפש אותו בזאפ.

פורסם
  • מחבר

הוא טוב להכל, תופעת ה-Banding נפתרה החל מקושחה(Firmware) מגירסה A02 ולכן אין סיכוי שתקבל היום מסך

עם כאלו בעיות. אם אתה צופה בסרטים ומשחק בעיקר מומלצת גירסת ה WFP הרחבה

כך בחשבון שבעזרת מצב ה-Pivot של המסך תוכל לעבוד בקלות על מסמכים ולגלוש באתרי אינטרנט שלא מותאמים למסכים רחבים.

אם השימושים שלך יותר לעריכה גרפית ופחות סרטים תקבל יותר שטח מסך אם תלך על הגירסה הרגילה FP.

ניתן לקנות במספר חנויות, באיזור המרכז LCDTV מחזיקה מלאי ונותנת לפתוח ולבדוק את המסכים בחנות.

באיזור ירושליים יש את Nextop ובאיזור הצפון ניתן להשיג את המסך גם בפנדה(קיסריה לא כל כך צפון אבל עדיין),

תוכל גם לחפש אותו בזאפ.

תודה רבה ;D

כנראה שאני אלך עליו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוי שכחתי לשאול: למסך הזה יש איכות תמונה טובה מאוד(Dell 2007WFP)? אני רוצה איכות תמונה ממש טובה למשחקים שלי כי אני חולה גראפיקה :P

שאלה אחרונה לפני שאני קונה אותו (כנראה) ;)

פורסם

כן, זה אחד המסכים.

זה לא היה ברור מהדיון עד עכשיו?!

תתחדש

פורסם
  • מחבר

טוב היום אני הולך לקנות אז רציתי לשאול מה לעשות כדי לקבל את המקסימום ממסך ה Dell 2007WFP? (בהירות, צבעים וכל זה) :)

תודה מראש

פורסם

מאיפה אתה קונה ? בכמה ? וכמה זמן לוקח עד שזה מגיע :)

פורסם
  • מחבר

מאיפה אתה קונה ? בכמה ? וכמה זמן לוקח עד שזה מגיע :)

אני הולך לחנות אז הזמן של הנסיעה הלוך וחזור+ הזמן בחנות חחח :P

אני קונה בפי.סי סנטר ב2,490 ש"ח

פורסם

אם יש להם במלאי, אז אחלה :)

פורסם
  • מחבר

אממ יש לי עוד שאלה: הזמן תגובה (16MS) לא פוגע באיכות התמונה וגורם למריחות? (אני מצטער שאני שואל כל כך הרב השאלות אבל אני רוצה לדעת שאני עושה את הבחירה הנכונהץ ושוב אני מזכיר: אניי גיימר דיי רציני חח) :)

אשמח אם תענו לי על השאלה הקודם גם כן ;D

תודה מראש :)

פורסם

אין קשר בין זמן תגובה לבין איכות תמונה ולא יהיו לך מריחות עם המסך הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים