פורסם 2007 בפברואר 918 שנים כבר פורסם שב-15 לפברואר מתחיל החלק השני, מה שאומר שבוע הבא זה כבר לא פילר.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים ה3 פרקים הבאים הם כן פילרים(פרק כפול+פרק ,נארוטו חוזר ובודקים עד כמה הוא וסאקורה התחזקו) ואחרי זה לא
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר מעצבן נמאס מהפילרים האחרון בכלל היה דבילי חשבתי שיהיה קצת מעניין אם הנשקים האלו אבל הסוף היה כל כך מטומטם
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר MiniMizerהסידרה הישראלית וגם האנגלית לא עושים צדק לסידרה המקורית בכלל הסדרה היפנית טובה והרבה אוהבים אותה באנגלית ועברית הסדרה עלובה
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים כי אנגלית ועברית זו בעצם אותה גרסה. מה שאומר:-צנזורה-החלפת חלק משמות הדמויות ושמות של דברים שקשורים לסדרה-תרגום אומלל ביותר, כל הבדיחות שמצחיקות ביפנית (בגלל משחקי לשון וכו') מאבדות את הנקודה, נהיה אידיוטי ולא מצחיק.אגב, הפרק שהם חוזרים ואז עושים קרב קטן נגד קאקאשי בשביל לבדוק את הרמה שלהם זה לא פילר. הופיע במאנגה.הפרק של השבוע הבא, כפול- פילר.אחרי זה- סוף הפילרים, נגמר, פרק שהוא לא פילר.תכל'ס, אני לא יודע אם אני אחזור לראות נארוטו. יש סדרה עם התפתחויות מעניינות בהרבה-בליץ'.אפילו הפילרים שהיו שמרו על רצף סיפור אחיד והיו עדיין טובים בשביל להעביר את הזמן.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים בליץ' ממש אחלה,ואני רואה גם הג'ימה נו איפו-Hajime no ippoממליץ בחום.אגב,לא כתוב כאן שזה נגמר?It has been a great run, and a wonderful few years, but 220 episodes later the Japanese Naruto anime series will come to an end today. It is with a little bit of sadness, and a whole lot of hope for the future (as Naruto: Shipuuden will air next week), that we do the release of Episode 220 today, the final episode of the great Naruto anime seriesמה זה שיפודן?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים לא ייאמן שהם עדיין עם פילרים שםאני הפסקתי לראות את זה בערך ב-170 או משהו כזה(כשהתחילו הפילרים) והם עדיין עם זהפשוט לא ייאמן (לא שאם הם ייגמרו אני אחזור לראות, יש לי חבר שכן)
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים 170? לאהפילרים התחילו בסביבות פרק 135.ומסתיים החלק הראשון של הסדרה- מעכשיו זה ייקרא (אם זכרוני אינו מטעה):Naruto- Hurricane chroniclesלמרות ששיפודן זה בכלל משהו אחר S:שיפו= זנבדן= מליון וחצי פירושים, צריך לברר מה הכי מתאים במקרה הזה.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים הפילרים באמת היו חסרי טעם עם עלילות מפגרות..הקומיקס לא התקדם כל כך, לכן אני חושב שהפילרים עוד יחזרו בקרוב. :-\
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים במקום פילרים הם ישימו את קאקאשי גיידן(Kakashi Gaiden) לדעתי (שזה דבר טוב).
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אין סיכויאם אני זוכר נכון זה היה איזה 10 פרקים במגנה, סתם חרטאזה מספר את הסיפור של קאקשי(לא ייאמן שאני עוד זוכר ת'שטויות האלה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.