עבור לתוכן

מידע שימושי במקרה של תקיפה בעירק

Featured Replies

פורסם
אני חיי בצד שלי, אני חי ומליונים סביבי רוצים במותי. זה הצד שלי , מבחינתי אני עושה הכל בשביל עצמי.

מי שלא חושב כמוני , וכמובן תומך ברודנים, רוצחים, ואנשי שטן -> אויבי העם שלי . נקודה. (כל השאר חולמים בהקיץ בדיוק כמו ב-1930 )

במקרה הזה צרפת עונה על כל התנאים.

והשוואות מטומטמות כמו עם חברינו מהצפון - ממש ממש אומללות.

צודק, כל עוד אנחנו עושים כמיטב יכולתנו להגן על עצמנו (וגם על זכויות אויבינו...)(כמה שזה עצוב...)

יש לנו הזכות לקבוע ולהגן על עצמנו מן האוייבים שלנו, וכל מי שמאיים על חיינו ועל שלטונינו הוא האוייב...

אם הם נותנים למדינות כמו סוריה להיות במעוצת הביטחון בזמן שהיא פולשת באי-חוקיות ללבנון וגורמת לנו יותר בלגאן

בצפון אני לא חושב שמותר לה לקבוע את מדיניות הבטחון בשום וועדה ושום כלום!

כל עוד מדינה לא חייה עפ"י חוקי העולם אסור לה להכתיב אותם.

• תגובות 79
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי זה נשמע דביק, אבל זה מזכיר לי את המכתב שהקריא דודו טופז לשמעון פרס בתוכנית שלו לפני כחודש, מכתב של ילדה ש"לא מאמינה שזה עם השפם ישתמש בגזים שיש לו" ואז יתברר שהמכתב הוא משנות ה30. :o

פורסם

השוואה מהממת!

זוג נרקומנים מכר נשק, משקפות, ראיית לילה ומפות ליחזבאללה, לעומת חברה צרפתית מגובה ע"י הממשללה שלהם.

ומי בדיוק זה או"ם?

(להזכירכם אום)

איפה אנחנו חיים. יושבת ראש הוועדה לזכויות אדם היא השגרירה מלוב.(אני לא יודע אם לבכות או לצחוק).

חברה במועצת הביטחון - סוריה - זה בדיחה שאני ממש לא מעקל.

או"ם - זה המקום שבו נותנים לחלשים ולמסכנים למות תחת רודנותם של חלאות העולם.

ואלמלא ארה"ב (האובססיבית לנפט וזהב לדעת חכמים רבים באתר) היו נכחדים רבים מאומות העולם.(כן אני מזכיר את סומליה, בוסניה, וכמובן כוווית ).

זה מזכיר לי בדיוק את הסיטואציה שאיטליה הפשיסטית חברה לגרמניה הנאצנית בשלהי מלחה"ע ה-II , ואתה תקרא לזה "היא לא חושבת כמוך... ובלבלבלבלהה"- אכן ואני מנסה להרהר בליבי האם איטליה בזמנו היתה "מי שמתנגד למה שאתה חושב ופועל אחרת לא אוטומטית הופך לטיפש, בוגד ורודף בצע.".

אני חיי בצד שלי, אני חי ומליונים סביבי רוצים במותי. זה הצד שלי , מבחינתי אני עושה הכל בשביל עצמי.

מי שלא חושב כמוני , וכמובן תומך ברודנים, רוצחים, ואנשי שטן -> אויבי העם שלי . נקודה. (כל השאר חולמים בהקיץ בדיוק כמו ב-1930 )

במקרה הזה צרפת עונה על כל התנאים.

והשוואות מטומטמות כמו עם חברינו מהצפון - ממש ממש אומללות.

בואו לא נשכח את זה..

פורסם

ומדוע לא בוש ובלייר? מישהו צריך לעשות זאת, ועדיף עכשיו מלעולם לא.

כבר ראינו מה קורה במקומות שארה"ב מדיחה את השליט המקומי.

פורסם

ומדוע לא בוש ובלייר? מישהו צריך לעשות זאת, ועדיף עכשיו מלעולם לא.

כבר ראינו מה קורה במקומות שארה"ב מדיחה את השליט המקומי.

כמו? יפאן? יגוסלביה? אפגאניסטאן?

מה כל כך רע במשטרים שהוצבו שם ביחס למשטרים הישנים?

פורסם

לא הייתי לוקח את אפגניסטן כדוגמא טובה :x

מומלץ להסתכל על דרום אמריקה, שמלאה רודנים US Funded and Approved.

פורסם

אין ספק שארה"ב עשתה כמה טעויות קרטיות בעבר כמו מימון העיקראקים על מנת שילחמו באיראנים, או מימון בן-לאדן על מנת שילחם ברוסים.

הנקודה היא שכאן ארה"ב משחקת את המשחק בצורה רשמית ולא מאחורי הקלעים, והם יודעים מה יקרה אם הם לא יביאו "תוצאות" - בדמות של שלטון דמוקרטי ונפט כמובן.

אבל אני לא חושב שצריך "לדחות" את המלחמה הזו בטיעון שבעתיד יהיה מועד יותר טוב. כרגע יש עלינו איום ונצטרך לטפל בו בצורה הטובה ביותר שאפשר. וכפי שיש דוגמאות למשטרים שארה"ב מוטטה (למרות שאני לא כל כך מסכים עם דוגמאות דרום אמריקה), גם ש דוגמאות לממשלות שהיא הצליחה להרים (ותודה לכספי הסיוע המריקני שהביאוני עד הלום ;D )

פורסם

לא הייתי לוקח את אפגניסטן כדוגמא טובה :x

מומלץ להסתכל על דרום אמריקה, שמלאה רודנים US Funded and Approved.

ואני מניח ששלטון של קרטלי סמים עדיף...? ::) כי זה מה שהיה אם לא היה שם משטר בובה אמריקאי

אין ספק שארה"ב עשתה כמה טעויות קרטיות בעבר כמו מימון העיקראקים על מנת שילחמו באיראנים, או מימון בן-לאדן על מנת שילחם ברוסים.

לגבי התימני, ארה"ב ממנה את הטאליבן, לא את אל קעידה, שמאז ומעולם היה ארגון טרור.

ד"א, ישראל במלחמת איראן-עירק סיפקה ציוד לאיראנים (היה פה ושם בעיתונים בעבר).

בכלל, ההיסטוריה מוכיחה שכל הקטע הזה הוא חרב פיפיות, אבל לפעמים אין ברירה אחרת או האופציה מאוד טובה בטווח המיידי.

פורסם

משטרים שאמריקה ממנה?

1953: זרקו את ראש הממשלה האיראני ושמים את השח במקום- כדיקטטור.

1954: הנשיא שנבחר בגואטמלה בבחירות דמוקרטיות מועף ע"י ארה"ב (200000 אזרחים נהרגו בעקבות זה)

1963: ארה"ב מגבה התנקשות בנשיא של דרום וויטנאם

1963-1975: ארה"ב במלחמה, 4 מיליון הרוגים בדרום אסיה.

1973: ארה"ב עוזרת למהפיכה בצ'ילה- הנשיא שנבחר בבחירות דמוקרטיות נרצח כתוצאה מהתנקשות ופינושה (הדיקטטור) ממונה במקום (5000 צ'יליאנים נרצחים)

1977: גיבוי של ארה"ב בשלטון הצבאי באל סלבדור (70000 סלבדורים נרצחים)

שנות ה80': ארה"ב מאמנת את בן לאדן וחבורתו כדי להלחם בסובייטים (הCIA נותן להם 3 ביליונים).

1981: ארה"ב תומכת ב'קונטראס' בניקרגואה (30000 מתו)

1982: ביליונים נשפכים על המלחמה בין עיראק לאיראן (לחשבונו של סדאם)

1983: מתן בסתר של האמריקאים לאיראנים, נותנים להם נשק שילחמו בעיראק.

1990: עיראק פולשת לאיראן עם נשקים אמריקאים

1991: ארה"ב נכנסת לעיראק (בוש מחזיר את הדיקטטור של כווית)

1998: קלינטון מפציץ "מפעלי נשק" בסודאן (בסוף הסתבר שזה מפעל שמייצר אספירין)

1991-2003: ארה"ב מפציצה את עיראק על בסיס שבועי (בעקבות הסנקציות וההפצצות האו"ם מעריך שנהרגו כחצי מיליון ילדים)

2000-2001: ארה"ב נותנת לשלטון האפגניסטאני 245 מיליון דולר ע"מ לשקם את המדינה (עדיין בשלטון הטאליבן)

ותודה רבה למייקל מור על הנתונים.

פורסם

הנקודה היא שכאן ארה"ב משחקת את המשחק בצורה רשמית ולא מאחורי הקלעים, והם יודעים מה יקרה אם הם לא יביאו "תוצאות" - בדמות של שלטון דמוקרטי ונפט כמובן.

אבל אני לא חושב שצריך "לדחות" את המלחמה הזו בטיעון שבעתיד יהיה מועד יותר טוב. כרגע יש עלינו איום ונצטרך לטפל בו בצורה הטובה ביותר שאפשר. וכפי שיש דוגמאות למשטרים שארה"ב מוטטה (למרות שאני לא כל כך מסכים עם דוגמאות דרום אמריקה), גם ש דוגמאות לממשלות שהיא הצליחה להרים (ותודה לכספי הסיוע המריקני שהביאוני עד הלום ;D )

צריך!

יש מפגש בפסח, קצת בעיה לנסוע בזמן שהטילים נופלים.. :P

פורסם

משטרים שאמריקה ממנה?

1954: הנשיא שנבחר בגואטמלה בבחירות דמוקרטיות מועף ע"י ארה"ב (200000 אזרחים נהרגו בעקבות זה)

1973: ארה"ב עוזרת למהפיכה בצ'ילה- הנשיא שנבחר בבחירות דמוקרטיות נרצח כתוצאה מהתנקשות ופינושה (הדיקטטור) ממונה במקום (5000 צ'יליאנים נרצחים)

שנות ה80': ארה"ב מאמנת את בן לאדן וחבורתו כדי להלחם בסובייטים (הCIA נותן להם 3 ביליונים).

1991-2003: ארה"ב מפציצה את עיראק על בסיס שבועי (בעקבות הסנקציות וההפצצות האו"ם מעריך שנהרגו כחצי מיליון ילדים)

2000-2001: ארה"ב נותנת לשלטון האפגניסטאני 245 מיליון דולר ע"מ לשקם את המדינה (עדיין בשלטון הטאליבן)

מאיפה לקחת את כל הנתונים? (סקרנות גרידא, נשמע מקור שופע)

שו מייקל מור?

פורסם

עיתונאי שמנמן בשם מייקל מור שיש לו סדרה בשם 'האמת העירומה' (משודר ביס פלוס) וסרט הנקרא Bowling For Columbine.

אתר הבית של הסרט

בחור מקורי... זכור לי לטובה שהוא הלך עם כמה חולי סרטן שמדברים דרך מכונה למנכ"ל של פיליפ מוריס והם שרו לו we wish you a merry Xmas, באחד הפרקים של The Awful Truth.

פורסם

משטרים שאמריקה ממנה?

נראה כמו רקורד של מישהו שמנסה להחליף את הקדוש ברוך הוא.

ארה"ב מבצעת כלשונם המון סעיפים מהאידיאולוגיה הנאצית. הם החליטו לשלוט בעולם.

אם היטלר החליט להשמיד והרג 6 מיליון יהודים ב-6 שנים.(1939-1945) בואו נמחק את מלחמת העולם השניה שם נאמר הם שירתו אותנו (על הדרך להשטלטות על שאר העולם). עכשיו נשאלת השאלה שאף אחד לא שואל את עצמו: כמה אנשים חפים מפשע אמריקה(הגדולה והנאורה) הרגה משנת 1945? אני בטוח שאם מישהו יחקור הוא ימצא שהמספרים מבהילים ומביישים אפילו את היטלר ואת עוזריו ימח-שמם.

זה בלי 11,000 איש שנורים שם כל שנה בארה"ב ועוד אלפים רבים נרצחים ונעלמים בשלל צורות מזעזעות. הם פשוט חבורה של רוצחים שרוצה להחליף את אלוהים.

ואנחנו למדנו מהם וחושבים שהם יצילו אותנו. אבל לצערי התוצאה היא רק הרג והרס. כי למדנו לשנוא שזה הכי גרוע.

אם שם נהרגו בתאומים 3000 ומשהו אמריקאים והם במו ידיהם רוצחים פי כמה וכמה כל שנה. אז שלא יבכו שהורגים אותם.

אצלינו אנחנו בשנה רוצחים אחד את השני על הכביש(600 איש בשנה +-), בבית ספר, בבית, מילולית, פיזית ונפשית.

ואחר כך אנחנו בוכים שהורגים אותנו. אם אנחנו שונאים את עצמנו למה שלא ישנאו אותנו?(מתחילת האינטיפאדה נהרגו 800 ישראלים ויותר מפעילות חבלנית וקרוב ל-1300 ויותר רק בכבישים)

פורסם

:-\ :-X

כמה שקשה להודות בדברים הללו אתה צודק, בסופו של דבר אנחנו כמו כבשים שמובילים אותם לטבח..

והפעם זה האמריקאים שמובילים אותנו או שבעצם זה אנחנו מובילים את עצמנו.. >:(

האמריקניזציה משפיעה על כל העולם...כמו שאמרת יניב, זוהי השתלטות איטית

של "אמריקה הנאורה" על המזרח התיכון "המלוכלך והפראי.."

האמריקאים חושבים את עצמם לעם שמטרתו להציל את העולם , כשבעצם כשהוא לא שם לב

(או שבעצם כשאף אחד לא מסתכל) הוא דורך לכולם על הפצעים...

כשאבא של בוש רצה להפטר מסאדם -> אנחנו הופצצנו,

כשבוש ג'וניור ירצה לסיים את העבודה של אבא שלו -> אנחנו נופצץ...

ומה יהיה בעתיד?

אי אפשר לדעת....אולי יקימו פה מושבות אמריקאיות קטנות? נהפוך לאמריקה הקטנה...

נמאס מכל האמריקניזאציה....שיהיה קצת משהו משלנו...

פורסם

לא מסכים עם מה שיניב אמר, אבל זה לת'רד אחר.

דבר אחד אני כן רוצה להוסיף- בקשר למה שWizy אמר-

אחרי עיראק, בוש יטפל בשאר. הוא כבר הכריז על לוב, ואני מריח שסוריה מתחממת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים