עבור לתוכן

שאלה לגבי מצלמת וידאו של סוני- עודכן עם שאלת המרה

Featured Replies

פורסם

עדכון- השאלה למטה :x

יש לי מצלמה של סוני מדגם HandyCam DCR-HC24e.

למה כשאני מקליט למחשב דרך כבל USB ה- FPS נמוך מאד? לפעמים הוא יורד מתחת ל- 15 אפילו...

האם כבל FIREWIRE יפתור את הבעיה? האם תוכנה אחרת חוץ מ- MOVIE MAKER תעזור?

ודרך אגב שום דבר לא פועל ברקע, וגם התוכנה של המצלמה עצמה מקליטה ב- 15 FPS.. למרות שמוגדר 30.

תודה מראש.

פורסם

הFPS לא אמור להיות נמוך כמו 15, אבל משהו באיזור הגבוהה יותר כן.

כבל FIREWIRE נותן תמונה איכותית יותר. יכול להיות שתוכנה אחרת חוץ מה-Movie Maker תעזור, נסה להשתמש ב Primier שהיא תוכנה מקצועית יותר.

התוכנה שבאה עם המצלמה היא סתם מסורבלת ולדעתי אפילו מורידה את איכות הקידוד.

פורסם
  • מחבר

טוב קניתי כבל FIREWIRE והקלטתי מופע האמרים מיום שישי וזה משהו כמו חצי שעה... אבל האיכות מעולה וה- FPS כמו שצריך :)

בסופו של דבר הקובץ הוא 6.5 ג'יגהבייט!!! ניסיתי להמיר עם וירטואל דאב אבל זה מוציא קובץ של 800 מגה, עם MOVIE MAKER יוצא באיכות ממש גרועה..

מה אתם ממליצים לי לעשות? אפשר המלצה לתוכנה, ולקודאק (והגדרות) שאליו אני צריך להמיר?

תודה מראש.

פורסם

דרך איזו תוכנה עשית את הקלטה? נסה עם Primier שהיא תוכנה מעולה אבל יכול להיות שתסתבך איתה.

במקסימום שתוכל לעשות זה להמשיך להקליט כמו שעשית עד עכשיו ואז להמיר עם ממירים אחרים של Divx ודומים. יש המון ממירים באינטרנט תריץ חיפוש.

פורסם
  • מחבר

הקלטתי עם premiere זה מוציא קבצים ענקיים! עם Movie Maker זה מוציא קבצים בגדלים נורמליים, אבל ב- 25 FPS ולא ב- 30 כמו שה- premiere מוציא, ועם איכות קול לא משהו... שלא לדבר על רזולוציה 640X480 ולא 576X720 כמו שאני רוצה..

הבעיה ב- Premiere היא שהוא מקודד את הסרטים מהמצלמה בקודק DV...

בימים האחרונים ניסיתי להמיר ב- Premiere שהניב תוצאות גרועות (ניסיתי הרבה קודקים, בהכל או שיש קובץ ענק או שהאיכות ממש על הפנים), Movie Maker מניב איכות גרועה, FPS נמוך וסאונד על הפנים, Virtual Dub כנ"ל.

תעזרו לי :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים