פורסם 2007 בפברואר 918 שנים יש לי שתי זכרונות של סמסונג של 512 כל אחד וקנית עוד שתי סטיקים של שAENEON גם 512 ורק עם 400 DDR להחליף את AENEON למשהו אחר או להשאיר אותם ?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים לא הבנתי תקטע של הDDR400... הזכרונות האחרים גם הם DDR400? אם כן אז הכל בסדר ואין צורך להחליף
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר לא הבנתי תקטע של הDDR400... הזכרונות האחרים גם הם DDR400? אם כן אז הכל בסדר ואין צורך להחליףהחברה AENEON חברה בסדר כמו סמסנוג לא להחליף את הזכרונות?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אפילו יותר טובים מסמסונג, קראתי עליהם בTHG והם נתנו ביצועים טובים יותר אפילו מTWINMOS ו KINGSTON
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר וואלה חברתי שהם חברה כזו סתם עם אתה אומר ככה אז סבבה תודה לך אחי זה הסוג הזכרונות שיש לי AENEON 512M DDR400 PC3200U
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים Aeneon רמה או שתיים מתחת ל-Samsungהיא מותג לא כ"כ מוכר ונתון לייבוא לפי מה שמחליט היבואןאין לו ייבוא יציב
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר Aeneon רמה או שתיים מתחת ל-Samsungהיא מותג לא כ"כ מוכר ונתון לייבוא לפי מה שמחליט היבואןאין לו ייבוא יציבאז מה אתה אומר להחליף אותם לסמסונג או KINGSTONE?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אפילו יותר טובים מסמסונג, קראתי עליהם בTHG והם נתנו ביצועים טובים יותר אפילו מTWINMOS ו KINGSTONיותר מSamsung? מה קרה, שכחת את ימי הTCCD ומשפחתו?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אל תחליף.. אז מה אם הם לא נחשבים למותג, זה אומר שהם לא טובים?חוץ מזה בחיים שלי לא ראיתי מישהו פה ממליץ על זכרונות סמסונג...
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר גם KINGSTONE לא להחליף אתם אמור שהם טובים כמו סמסונג והכל סבבה פשוט זה פה אצלי אני רוצה לחבר אותם ועם לא אני יחליף אני רוצה להיות בטוח
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים AENEON היא חברה כמו INFINEON או HYNIX וגם SAMSUNG ואני חושב שגם A-DATA שמייצרות את הצ'יפים לעצמן.אני טועה ??כי על הרבה סטיקים של זכרונות שהם לא של החברות הנ"ל, אני רואה שכתוב בקטן למשל Infineon על כל מלבן שחור כזה שעל הסטיק.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר אני צריך להוסיף 60 שקל בשביל להחליף משתלם לי אני ירגיש הבדל עם יהיה לי סמסונג או KINGSTONE?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.