עבור לתוכן

אני רוצה לפתח חזה

Featured Replies

פורסם

בשום פנים ואופן אל תעשה דבר שכזה!!

אם הוא יעבוד על הצד החלש, הוא סתם יוציא את עצמו מפרופורציה בצורה מאוד מאוד גרועה. תמשיך לעבוד מאוזן על אותם תרגילים באותו משקל לכל צד, וזה כבר יתאזן. אני מציע לך לשתוק ולא להטעות אנשים בדברים שיכולים לעלות להם בבריאות או במראה שלהם.

זה מה שהמדריך שלי אמר לי לעשות ::)

הכוונה היא לא להפסיק לעבוד, אלא לעבוד יותר לתקופה מסוימת ואז כשזה יתאזן להתאמן שווה לכל צד.

• תגובות 49
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מה שהמדריך שלי אמר לי לעשות ::)

הכוונה היא לא להפסיק לעבוד, אלא לעבוד יותר לתקופה מסוימת ואז כשזה יתאזן להתאמן שווה לכל צד.

המדריך שלך אידיוט.

פורסם

המלצה שלי, למדוד פעם אחת 100 אחוז יכולת בשכיבות שמיכה (ידיים רוחב כתפיים או מעט יותר רחבכשהמרפקים נפתחים רחוק מהגוף ולא בצמוד אליו) ולבצע ככה:

יום אחד 4 סטים של 70 אחוז יכולת

יום מנוחה

יום אחרי דלרום שזה אומר סט ראשון 50 אחוז יכולת, סט שני 75 אחוז יכולת וסט אחרון מקסימום.

ישפר אותך בטירוף, שים לב כל שבועיים בערך תיאלץ לבדוק מחדש 100 אחוז פשוט כי תשתפר מהר.

עוד אפשרות אם כי זה ממש ממש קשה, 3 סטים שכל סט אתה מגיע למקסימום יכולת.

בכל האימון האלה, חשוב מתיחות לפני, מתיחות אחרי ולהקפיד על אך ורק דקה מנוחה ולא יותר (אם אתה רוצה ממש קשה אז 30 שניות)

נשמע אחלה,

אפשר לשלב עם זה מתח?

פורסם

המדריך שלך אידיוט.

יס לך ביסוס לדבריך?

פורסם

נשמע אחלה,

אפשר לשלב עם זה מתח?

אם אתה משלב עם זה מתח זה כבר סופר סט, אבל אתה יכול פשוט בימי המנוחה לעבוד על מתח (אותן אפשרויות - דלרום, 4 סטים 70 אחוז וכו') מכיוון שזה שרירים אחרים.

חשוב להקפיד לפחות על 6 שעות שינה רצופות, אכילה (במיוחד אחרי האימון - קופסת טונה מומלץ), ומתיחות חשוב חשוב חשוב!

פורסם

חבר שלי אמא שלו מורה לספורט והוא אמר לי שהיא אמרה לו שאם עושים מתח עם יד אחת ויד שניה תופסת אותה אז גם עובד על חזה...

נכון?

ד"א הבנתי גם מאיזה מאמן כושר שצריך לעבוד גם על הגב אם עובדים על הבטן.... נכון?

פורסם

1-לא בכלל לא מתח לא=חזה נקודה

2-הוא יתכוון בטח לזוקפי גב וזה נכון

לבטן ולזוקפי גב יש חשיבות גדולה באמידה

וצריך לשמור על איזון

פורסם

ok אז ככה... עדיף שתקנה מוט W ושתי מוטות קצרים ליידים עם צלחות לפי יכולתך . זה יתן לך מגוון אפשרויות אימון רבות שבהם תוכל לעבוד לא רק על החזה אלה על שרירי הידיים ועוד...

אני מתאמן בבית עם הציוד שצברתי , מבחינתי זה הכי נוח ונותן לי אפשרות להתאמן בכל פעם שיש לי מרץ לפרוק אפילו אם זה באמצע הלילה

ואכן יש תוצאות מהירות... יש לי כבר

מוט W (שיכול לשמש גם לבאנצ' פרס אם אתה לא גדול מידי)

מוט ארוך

מתח

שתי מוטות קצרים לכל יד

מגוון צלחות במשקלים שונים

מכשיר כיפוף בטן

ספסל אימון מאולתר

כפפות

על חזה אני עובד עם באנ'ץ פרס ומשקולות יידים לצדדים, כמו אני מתאמן גם על כל שרירי היד . מתח לגב... ומכשיר לבטן

חושב מאוד לגוון בתרגילים כל חודש~ היות והיעילות של תרגיל מסויים יורדת לאחר תקופה ומוטב לעשות זאת בצורה שונה ליעילות מקסימלית

כמו כן אם אתה לא תאכל לא תגדל... הרבה פחמימות וחלבונים , טונה , אורז , פסטה והרבה בשר

חייבים גם מנוחה לשריר לפחות 48 שעות (תלוי שריר גדול\קטן) על מנת לתת לו להתפתח

מתיחות לפני אחרי תוך כדי

פורסם

יס לך ביסוס לדבריך?

הביסוס שלי הוא הידע שלי. אני מתאמן מספיק זמן כדי להגיד לך שמה שהוא אמר לך זה בולשיט. אם תאמן צד אחד יותר מהשני, אתה תצא מפרופורציה - נקודה.

מתח לגב...

אתה עושה צחוק ? אתה עושה מתח לגב, עם כל הציוד שיש לך ? תרביץ מסורים ודדליפטים...

פורסם

סיבים עליונים של חזה אכן עובדים קצת במתח, אם כי רק בתור מייצבים ולא בתור אגוניסטים או סנרג'יסטים.

פורסם

סיבים עליונים של חזה אכן עובדים קצת במתח, אם כי רק בתור מייצבים ולא בתור אגוניסטים או סנרג'יסטים.

זה כמו שאני אגיד שגב עובד בבאנץ' פרס...

פורסם

אני שמאלי שהפך לימני (היד החזקה משמעותית היא השמאלית וגם בועט ברגל שמאל אבל אני כותב ביד ימין וכו') , אבל לא מבין מה זה קשור ..

אנשים בעלי ידיים מומרות הם בעלי כוחות שווים בידיים מאשר כאלה שהם לא, אם אתה עובד עם מוט חופשי יכול להיווצר מצב שהיד החזקה

שלך דוחפת הרבה יותר חזק וכך נוצר מצב ששריר אחד גדל, אם יש לך ידיים מומרות אז יש פחות סיכוי שיד אחת תדחוף יותצר חזק בצורה משמעותית

פורסם

אנשים בעלי ידיים מומרות הם בעלי כוחות שווים בידיים מאשר כאלה שהם לא, אם אתה עובד עם מוט חופשי יכול להיווצר מצב שהיד החזקה

שלך דוחפת הרבה יותר חזק וכך נוצר מצב ששריר אחד גדל, אם יש לך ידיים מומרות אז יש פחות סיכוי שיד אחת תדחוף יותצר חזק בצורה משמעותית

נו, אז במקרה כזה השריר היותר חלש עובד הרבה יותר קשה ומתפתח בהתאם. בקיצור - לא מאמנים צד אחד בנפרד.

פורסם

אם אתה משלב עם זה מתח זה כבר סופר סט, אבל אתה יכול פשוט בימי המנוחה לעבוד על מתח (אותן אפשרויות - דלרום, 4 סטים 70 אחוז וכו') מכיוון שזה שרירים אחרים.

חשוב להקפיד לפחות על 6 שעות שינה רצופות, אכילה (במיוחד אחרי האימון - קופסת טונה מומלץ), ומתיחות חשוב חשוב חשוב!

יש טעם לבצע כל סדרה של סטים פעמים ביום, זה יועיל?

תודה

פורסם

יש טעם לבצע כל סדרה של סטים פעמים ביום, זה יועיל?

תודה

פחות אפקטיבי. שריר נבנה במנוחה לאחר מאמץ, לא באימון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים