פורסם 2007 בפברואר 918 שנים כל קירוב אופקי של הידים נגד יתנגדות עובד על החזה או במילים אחרות בבית שכיבות בטן רחבות זה לא הכי יעיל אבל עדיין עובד טוב על החזה
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים הבחור התכבן כניראה לשכיבות שמיכה.תעשה שכיבות שמיכה ביעלום זה מפתח את היד האחורית והחזה.תעשה מתח עם ידים צמודות גם זה מפתח את החזה.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים קח תקופסאות שימורים של המלפפונים(הגרסאות המשפחתיות של ה5 קילו) ותקרב אותם בשכיבהhttp://www.exrx.net/WeightExercises/PectoralSternal/DBBenchPress.html
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים כשאתה עושה שכיבות שמיכה, ככל שאתה פותח את הידיים יותר[שהמרחק ביניהם יהיה יותר גדול] כך זה עובד יותר על החזה.או שתעשה ניתוח להגדלה.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים כשאתה עושה שכיבות שמיכה, ככל שאתה פותח את הידיים יותר[שהמרחק ביניהם יהיה יותר גדול] כך זה עובד יותר על החזה.או שתעשה ניתוח להגדלה.ככול שאתה פותח יותר את הידיים זה עובד יותר על הרחב גבי.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים לא לא ועוד פעם לא רחב גבי עובד הרבה במתח בשכיבות שמיכה העיקרים הם החזה והתלת ראשי איך הגעתה לרחב גבי אין לי מושג
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אנשים בלי ידע באנטומיה בבקשה לא להמליץ על תרגילים.קנה משקולות שאפשר להחליף להם לוחיות (לא יקר במיוחד), גם תוכל לעבוד עוד שרירים חוץ מחזה.לחזה בלי שום משקולות זה שכיבות שמיכה (ככל שיותר רחב יותר עובד החזה) ומקבילים (בתנאי שתיתן זווית קדימה לגוף אחרת זה כמעט בלבד תלת ראשי)
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים Uber Scorpionיש לך ידע מאוד טוב ואתה מנסח יותר טוב מימני באיזה מקום למדתה?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים קורס מדא"ג בצבא, זה הבסיס, ואני קורא עוד הרבה באינטרנט\עיתונים מקצועיים על מנת להרחיב את מה שלמדתי.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אז תבדוק שוב את המקורות שלך - שכיבות שמיכה עם ידים מעבר לרוחב הכתפים עובדות בעיקר על השריר הרחב גבי.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אתה מסוגל לקנות משקולות חופשיות?אני התלוננתי למאמן בחדר כושר שמכשירי הפרפר לא עובדים ישירות על החזה, והראו לי תרגיל שאפשר לעשות עם משקולות חופשיות בשכיבה, שאפשר לראות כבר תוצאות אחרי שבועיים~~ שאני עושה אותם משהו כמ 10 דקות בכל אימון.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים תלוי אם אתה עושה שיכבות שמיכה שהיידיים מאוחרי הקו של החזה אז זה יעבוד לך על הגב וכשה ישר אם חזה זה עובד על החזה לא? לפחות ככה אני הרגשתי שעשיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.